تجزیه به عامل‌ها و علیت در ژنوتیپ‌های مختلف برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه به عامل‌ها و علیت در ژنوتیپ‌های مختلف برنج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه به عامل‌ها و علیت در ژنوتیپ‌های مختلف برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه به عامل‌ها و علیت در ژنوتیپ‌های مختلف برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه به عامل‌ها و علیت در ژنوتیپ‌های مختلف برنج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی ارتباط صفات مختلف با عملکرد دانه، تعداد ۱۰۰ لاین و رقم از ارقام بومی و اصلاح شده برنج در قالب طرح لاتیس ساده ۱۰×۱۰ مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه ۲۰ شامل عملکرد دانه و اجزای آن و خصوصیات مورفولوژیک بوته و دانه مورد ارزیابی قرار گرفتند. ضرایب همبستگی ساده‌ بین عملکرد دانه با صفاتی مثل تعداد روز تا ۵۰ درصد گلدهی، تعداد خوشه، عرض برگ پرچم، تعداد کل دانه، تعداد کل پنجه و بوته مثبت و معنی‌دار بود. نتایج حاصل از تجزیه به عامل‌ها نشان داد که ۶ عامل اصلی و مستقل، ۸۷ درصد تغییرات کل داده‌ها را توجیه می‌نمایند. به‌طوری که در چهار عامل تحت عنوان عامل مرفولوژی گیاه، شکل و اندازه، عملکرد و اجزای آن و پرشدن دانه نامگذاری گردیدند. در عامل عملکرد و اجزای آن صفات مهمی مثل تعداد پنجه بارور، وزن بوته، تعداد دانه پر قرار گرفتند. که همبستگی بین این خصوصیات معنی‌دار بود. نتایج حاصل از تجزیه علیت بیانگر آن بود که صفت وزن بوته به دلیل دارا بودن اثر مستقیم زیاد و بالا بودن اثرات غیر مستقیم صفات دیگر از طریق این صفت می‌تواند یک شاخص در جهت افزایش عملکرد دانه مطرح باشد.

کلید واژه: برنج، ژنوتیپ‌ها، تجزیه به عامل‌ها، تجزیه علیت، اثرات مستقیم و غیر مستقیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.