تاثیر استفاده از مقادیر افزایشی کنجاله پنبه ‌دانه در جیره، بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی در سنین مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر استفاده از مقادیر افزایشی کنجاله پنبه ‌دانه در جیره، بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی در سنین مختلف دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر استفاده از مقادیر افزایشی کنجاله پنبه ‌دانه در جیره، بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی در سنین مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از مقادیر افزایشی کنجاله پنبه ‌دانه در جیره، بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی در سنین مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر استفاده از مقادیر افزایشی کنجاله پنبه ‌دانه در جیره، بر عملکرد جوجه ‌های گوشتی در سنین مختلف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی اثر استفاده از مقادیر افزایشی کنجاله پنبه دار بر عملکرد جوجه‌ های گوشتی در سنین مختلف ، آزمایشی به صورت طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و پنچ تکرار اجرا شد. تیمارهای مختلف شامل صفر ، ۳.۵، ۷ و ۱۰.۵ درصد کنجاله پنبه دانه درسن ۷-۲۱ روزگی بود. در طی دوره رشد(‌ ۲۱-۴۲ روزگی) مقادیر فوق به ترتیب صفر ، ۷ ،‌ ۱۴و ۲۱ درصد، برای دوره پایانی (۴۲-۵۶ روزگی) نیز به ترتیب صفر، ۱۴، ۲۱، ۲۱ درصد بود. دراین آزمایش از ۲۶۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه آرین استفاده شد، که تا آغاز آزمایش استفاده شد. که تا آغاز آزمایش (۷ روزگی) به صورت گروهی روی بستر پرورش یافتند. در سن هفت روزگی جوجه ها ۲۰ گروه ۱۳ قطعه تقسیم . و هر پنج گروه به طور تصادفی به یکی از جیره های آزمایشی اختصاص داده شدند. جیره‌ های آزمایشی اختصاص داده شدند. جیره‌ های آزمایشی بر اساس توصیه (NRC‌ (۱۹۹۴ و به صورت هم انرژی و هم پروتئین تنظیم گردید. وزن جوجه‌ها به صورت هفتگی و شاخص‌ های افزایش وزن، مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذا در مراحل مختلقف پرورش و کل دوره اندازه گیری و محاسبه شد. تجزیه فیزیکی لاشه در پایان دوره آزمایش در سن ۵۶ روزگی انجام شد. استفاده از مقادیر مختلف کنجاله پنبه دانه و افزایش آن در سنین مختلف بر شاخص های وزن بدن، افزایش وزن ، ضریب تبدیل خوراک و بازده لاشه اهر معنی داری نداشت. افزایش مقدار کنجاله پنبه دانه در جیره در طی ۷-۲۱ روزگی باعث افزایش معنی دار مصرف خوراک شد (۰.۰۵>P)، ولی در سایر دوره ها و کل دوره پرورش تاثیر معنی داری بر مصرف خوراک جوجه ها نداشت (۰.۰۵>P) افزایش مقدار کنجاله پنبه دانه تاثیر معنی داری بر درصد چربی محخوطه شکمی، جگر ، لوزاالمعده و دستگاه گوارش نداشت (۰.۰۵>P) به طور کلی، نتایج این پژوهش نشان داد که می توان از کنجاله پنبه دانه به میزان ۷ ، ۱۴ و ۲۱ درصد جیره ، به ترتیب در دوره آغازیان ، رشد و پایانی، بدون داشتن تاثیر سو بر عملکرد و بازده لاشه جوجه‌ های گوشتی استفاده کرد.

کلید واژه: جوجه گوشتی، کنجاله پنبه دانه، وزن بدن، بازد ه لاشه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.