بررسی میزان آلودگی باکتریایی آب یونیت های دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سال ۱۳۷۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آلودگی باکتریایی آب یونیت های دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سال ۱۳۷۹ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آلودگی باکتریایی آب یونیت های دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سال ۱۳۷۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلودگی باکتریایی آب یونیت های دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سال ۱۳۷۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آلودگی باکتریایی آب یونیت های دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سال ۱۳۷۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: یکی از موضوعات مهم مورد بحث در دندانپزشکی تهیه آب یونیت جهت استفاده در پوآر آب و هوا و نیز توربین می‌باشد. امروزه مشخص شده است که آبی که از طریق یونیت به هندپیس و پوآر آب و هوا می‌رسد، می‌تواند به میزان قابل توجهی توسط میکروارگانیسمها آلوده شده باشد. این آلودگی بطور معمول برای اکثر بیماران مشکل زا نیست ولی می‌تواند در افراد مستعد سبب بروز مشکلاتی گردد. هدف از انجام تحقیق حاضر بررسی میزان آلودگی زایی یونیت‌های دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده است. مواد و روشها: به این منظور ۱۱ نمونه از آب سر توربین یونیتها به همراه ۱۱ نمونه از آب دستشویی همان یونیت‌ها تهیه گردید. بعد از کشت نمونه‌ها بر روی آگاز مغذی و گذشت ۷۲ ساعت، کلنی‌های موجود شمارش گردید. در ضمن لامهای تهیه شده از هر یک از پلیت‌ها نیز توسط میکروسکوپ بررسی شد. یافته‌ها: میزان آلودگی در آب سر توربین‌ها بطور متوسط ۲۰۵۷۳۵±۱۷۷۳۱۸ کلنی در میلی لیتر(cfu/ml) و در آب دستشویی‌ها بطور میانگین ۳۳۸۰±۳۵۷۸ کلنی در میلی لیتر (cfu/ml) بود. اختلاف موجود از نظر آماری معنی‌دار بود. نتیجه‌گیری: با توجه به این نتایج دندانپزشکان می‌بایست همواره به حضور مقدار قابل توجهی از میکروارگانیسمها در آب یونیت توجه داشته، در موارد خاص تمهیدات لازم را در نظر داشته باشند.

کلید واژه: آب یونیت دندانپزشکی، آلودگی میکروارگانیسم، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.