شیوع لیکن پلان دهانی در بیماران آلوده به ویروس هپاتیت C در استان گیلان در سال ۱۳۸۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع لیکن پلان دهانی در بیماران آلوده به ویروس هپاتیت C در استان گیلان در سال ۱۳۸۰ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع لیکن پلان دهانی در بیماران آلوده به ویروس هپاتیت C در استان گیلان در سال ۱۳۸۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع لیکن پلان دهانی در بیماران آلوده به ویروس هپاتیت C در استان گیلان در سال ۱۳۸۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع لیکن پلان دهانی در بیماران آلوده به ویروس هپاتیت C در استان گیلان در سال ۱۳۸۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: با توجه به اهمیت هپاتیت C و تفاوتهایی که در همراهی هپاتیت C ویروسی و لیکن پلان دهانی در نواحی جغرافیایی مختلف وجود دارد. این تحقیق با هدف تعیین شیوع لیکن پلان دهانی در بیماران آلوده به ویروس هپاتیت C انجام گرفت.مواد و روشها: این مطالعه به صورت توصیفی مقطعی بر روی ۶۳ بیمار مبتلا به هپاتیت C در مراکز همودیالیز استان گیلان شناخته شده بودند انجام شد. روش جمع آوری داده‌ها به صورت معاینه بیماران و ثبت مواردی از قبیل اطلاعات بیوگرافیک، تغییرات آنزیمهای کبدی، بیماریهای زمینه‌ای و موارد درمان انترفرون بود. سپس داده‌ها مورد تجزیه و تحلیل صورت گرفتند.یافته‌ها: از این میان ۳۳ نفر زن و ۳۰ نفر مرد بودند. میانگین سن این بیماران در آقایان ۸/۴۳ سال با انحراف معیار ۴/۱۷ و در خانم ها ۲/۵۱ سال با انحراف معیار ۸/۱۲ سال بود. از این تعداد تنها سه نفر به لیکن پلان دهانی به فرم رتیکولر مبتلا بودند. شیوع لیکن پلان در بیماران هپاتیت C معنی‌دار نبود.نتیجه گیری: با توجه به میزان ۷/۴ درصد شیوع لیکن پلان در بیماران هپاتیت C که از فراوانی بالاتری نسبت به جمعیت نرمال برخوردار است (۲-۵/۰ درصد)، می‌توان لیکن پلان را به عنوان شاخصی جهت هپاتیت C ویروسی دانست و در موارد مشاهده بیماری لیکن پلان دهانی تقاضای تستهای تشخیصی هپاتیت C نمود.

کلید واژه: لیکن پلان، ویروس هپاتیت C

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.