مقاله مطالعه اثر پیر شدن و آنیل انحلالی بر جوش پذیری سوپرآلیاژ اینکولوی ۸۰۰ به فولاد مقاوم به حرارت HP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر پیر شدن و آنیل انحلالی بر جوش پذیری سوپرآلیاژ اینکولوی ۸۰۰ به فولاد مقاوم به حرارت HP دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر پیر شدن و آنیل انحلالی بر جوش پذیری سوپرآلیاژ اینکولوی ۸۰۰ به فولاد مقاوم به حرارت HP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر پیر شدن و آنیل انحلالی بر جوش پذیری سوپرآلیاژ اینکولوی ۸۰۰ به فولاد مقاوم به حرارت HP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر پیر شدن و آنیل انحلالی بر جوش پذیری سوپرآلیاژ اینکولوی ۸۰۰ به فولاد مقاوم به حرارت HP :

مقاله مطالعه اثر پیر شدن و آنیل انحلالی بر جوش پذیری سوپرآلیاژ اینکولوی ۸۰۰ به فولاد مقاوم به حرارت HP که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی) از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: مطالعه اثر پیر شدن و آنیل انحلالی بر جوش پذیری سوپرآلیاژ اینکولوی ۸۰۰ به فولاد مقاوم به حرارت HP
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ریزساختار
مقاله جوش پذیری
مقاله فولاد مقاوم به حرارت HP
مقاله اینکولوی ۸۰۰
مقاله آنیل انحلالی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش ابتدا ریزساختار سوپرآلیاژ اینکولوی ۸۰۰ در سه حالت مختلف آنیل شده بعد از پیر شدن، آنیل انحلالی بعد از پیر شدن و ریزساختار فولاد HP در حالت ریختگی بررسی گردید. جوش پذیری دو آلیاژ در شرایط مختلف ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که اینکولوی ۸۰۰ در شرایط پیر شده از جوش پذیری مناسبی برخوردار نبوده و ترکهایی در ناحیه مجاور جوش این آلیاژ مشاهده شد. عملیات حرارتی آنیل انحلالی بر روی سوپرآلیاژ اینکولوی ۸۰۰ پیر شده باعث انحلال رسوبات تشکیل شده در مرحله پیر شدن و برگشت ساختار میکروسکوپی به حالت اولیه قبل از پیر شدن و لذا باعث بهبود جوش پذیری گردید. برای ارزیابی جوش پذیری از آزمایش وارسترینت استفاده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.