مقایسه نتایج استفاده از GnRH-agonist به دو روش Microdose of Fulicular Phase و Long Luteal Phase در ۱۲۳ سیکل ART که برای اولین بار تحت IVF/ICSI قرار گرفته ‌اند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه نتایج استفاده از GnRH-agonist به دو روش Microdose of Fulicular Phase و Long Luteal Phase در ۱۲۳ سیکل ART که برای اولین بار تحت IVF/ICSI قرار گرفته ‌اند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه نتایج استفاده از GnRH-agonist به دو روش Microdose of Fulicular Phase و Long Luteal Phase در ۱۲۳ سیکل ART که برای اولین بار تحت IVF/ICSI قرار گرفته ‌اند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه نتایج استفاده از GnRH-agonist به دو روش Microdose of Fulicular Phase و Long Luteal Phase در ۱۲۳ سیکل ART که برای اولین بار تحت IVF/ICSI قرار گرفته ‌اند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه نتایج استفاده از GnRH-agonist به دو روش Microdose of Fulicular Phase و Long Luteal Phase در ۱۲۳ سیکل ART که برای اولین بار تحت IVF/ICSI قرار گرفته ‌اند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۶

مقدمه: استفاده از روشهای متفاوت تجویز آگونیستهای GnRH به همراه گنادوتروپینها، در سیکلهای ART جهت تحریک تخمک گذاری از موارد مورد بحث در تمام مراکز ART می‌باشد. تاثیر روش میکرودوز در بیماران با پاسخ ضعیف (Poor-Responder) قبلا در بسیاری از مطالعات مورد تایید قرار گرفته است. اما این سوال مطرح می‌باشد که آیا این روش در بیمارانی که برای اولین بار IVF/ICSI می‌شوند موثر است یا خیر؟ با توجه به مزیت روش میکرودوز (Microdose Flare) انجام گرفت از جهت کمتر بودن میزان داروی مصرفی و صرفه جویی در وقت بیمار.
روش بررسی: ایم مطالعه از نوع آینده نگر و به روش Clinical Trail، در مرکز تحقیقاتی درمانی ناباروری و بیمارستان مادر یزد در سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۰ بر روی ۱۴۰ بیمار که برای اولین کاندید IVF/ICSI شدند، به دو روش Long Luteal Phase و Microdose Flare انجام گرفت از جهت نتایج آن شامل تعداد اووسیت، فولیکول، امبریو، حاملگی و سقط با یکدیگر مقایسه گردیدند. نمونه‌ها به روش تصادفی آسان به دو گروه ۷۰ نفری تقسیم شدند. به علت عدم دریافت پاسخ دقیق در عده‌ای از بیماران، تنها مواردی وارد مطالعه شدند که از نتیجه باروری آنها مطمئن بودیم. در گروه میکرودوز ۱۴ نفر و در گروه Long سه نفر به دلیل عدم امکان پیگری و مشخص نبودن نتیجه حاملگی از مطالعه حذف شدند. بدین ترتیب تجزیه و تحلیل آماری با نرم افزار SPSS بر روی ۱۲۳ بیمار انجام و از آزمون Chi- Square و t.test استفاده شد.
یافته‌ها: نتایج نشان می‌دهد که این دو روش از نظر به دست آمدن تعداد اووسیت، امبریو، میزان باروری و سقط با یکدیگر تفاوت معنی‌داری ندارد و فقط تعداد فولیکول بالغ به دست آمده در روش Long Guteal به طور قابل توجهی بیشتر از روش میکرودوز بود اما از نظر آماری معنی‌دار نمی باشد (p=0.062).
نتیجه‌گیری: این روش به عنوان روشی برتر در افرادی که برای اولین بار تحت IVF/ICSI قرار گرفته‌اند نمی‌باشد اما از لحاظ اقتصادی با توجه به دوز کمتر دارو می‌تواند مد نظر قرار گیرد.

کلید واژه: میکرودوز ART ،Long Luteal GnRH-a ،GnRH-a

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.