ارزیابی نتایج حاصل از انتقال بلاستوسیست در ۳۰ سیکل ART


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی نتایج حاصل از انتقال بلاستوسیست در ۳۰ سیکل ART دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی نتایج حاصل از انتقال بلاستوسیست در ۳۰ سیکل ART  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی نتایج حاصل از انتقال بلاستوسیست در ۳۰ سیکل ART،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی نتایج حاصل از انتقال بلاستوسیست در ۳۰ سیکل ART :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۹

مقدمه: مسوول ناباروری همیشه به عنوان معما مورد توجه انسانها بوده و باروری نقش محوری در زندگی مردم و تمدنهای اولیه داشته است. با گذشت زمان و پیشرفت علم و تکنولوژی مساله ناباروری از حالت ابتدایی خود تغییر کرد و با پیشرفت‌های بدست آمده در بیولوژی تولید مثل و ژنتیک، درمان ناباروری به حیطه دور از تصور کشیده شد که یکی از پیشرفتهای قابل توجه در این زمینه، کشت طولانی تر جنین در محیط آزمایشگاه با استفاده از محیطهای متوالی تا مرحله بلاستوسیست و سپس انتقال آن به رحم می‌باشد.
روش بررسی: این پژوهش به صورت کارآزمایی بالینی (Clinical Trial) طی سالهای ۷۹-۱۳۷۸ بر روی ۳۰ زوج نابارور مراجعه کننده به مرکز ناباروری و بیمارستان مادر یزد با سابقه حداقل یک مرتبه لقاح آزمایشگاهی ناموفق بدون علت آندوکرینی به عنوان گروه آزمون و ۳۰ زوج نابارور و دیگر به عنوان گروه شاهد انجام شده است. در گروه اول انتقال جنین در مرحله بلاستوسیست (BT) و در گروه دوم در مرحله امبریو (ET) صورت گرفت. در دو گروه تفاوت معنی‌دار آماری بین متغیرها مشاهده نشد. بررسی آماری مقایسه میانگین با آنالیز واریانس ANOVA و توزیع فراوانی با X2 و Fisher Exact Test انجام شد.
نتایج: میزان لقاح (F.R) در گروه BT شصت و نه درصد و در گروهET شصت و پنج درصد(P=0.352) و میزان حاملگی (P.R) در گروه ۱۶.۷ BTدرصد و در گروه ۶.۷ ET درصد بود (P=0.424) بوده، هرچند تفاوت در دو گروه بررسی شده قابل توجه می‌باشد ولی این نسبت قابلیت آزمون Z را ندارد.
نتیجه‌گیری: انتقال بلاستوسیست به عنوان درمان آلترناتیو در بیماران با شکستهای متعدد قبلی مفید می‌باشد، زیرا میزان لانه گزینی و حاملگی کلنیکی در انتقال بلاستوسیست طبق آمار به ترتیب ۶۰% و ۴۰% افزایش می‌یابد.

کلید واژه: انتقال امبریو، انتقال بلاستوسیست، تکنولوژی باروری کمک شده ART

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.