سنتی گرافی زودهنگام قشر کلیه با استفاده از اسکن DMSA در کودکان مبتلا به پیلونفریت حاد مرکز طبی کودکان (۱۳۷۹-۸۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتی گرافی زودهنگام قشر کلیه با استفاده از اسکن DMSA در کودکان مبتلا به پیلونفریت حاد مرکز طبی کودکان (۱۳۷۹-۸۰) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتی گرافی زودهنگام قشر کلیه با استفاده از اسکن DMSA در کودکان مبتلا به پیلونفریت حاد مرکز طبی کودکان (۱۳۷۹-۸۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتی گرافی زودهنگام قشر کلیه با استفاده از اسکن DMSA در کودکان مبتلا به پیلونفریت حاد مرکز طبی کودکان (۱۳۷۹-۸۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتی گرافی زودهنگام قشر کلیه با استفاده از اسکن DMSA در کودکان مبتلا به پیلونفریت حاد مرکز طبی کودکان (۱۳۷۹-۸۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۹

مقدمه: تشخیص سریع، درمان، ارزیابی و پیگیری عفونت ادراری از جمله اقدامات ضروری در راستای کاهش اسکار در پارانشیم کلیه می باشد. این مطالعه به منظور ۱) بررسی توانایی سنتی گرافی، اولتراسوند و پارامترهای بیولوژیک در شناسایی گرفتاری کلیه در جریان پیلونفریت حاد ۲) ارزیابی رابطه بین کلیرانس کراتینین و درگیری کلیه ۳) مشخص نمودن فراوانی اسکار متعاقب پیلونفریت حاد انجام گردید.مواد و روشها: این پژوهش بطور آینده نگر در ۵۴ کودک (با میانگین سنی ۴.۰۲±۳.۴۱ و گستره سنی ۱ ماه تا ۱۲ سال) که برای اولین بار با تشخیص پیلونفریت حاد در بخش بستری شده بودند، انجام گرفت. همه بیماران علاوه بر بررسی های بیولوژیک مثل شمارش گلبولهای سفید White blood cell (WBC) و اندازه گیری Erythrocyte sedimentation rate (ESR) و protein (CRP) C-reactive تحت سونوگرافی، سنتی گرافی کورتکس کلیه در ۵ روز اول شروع عفونت و سیستویورتروگرافی طی ۱۰ روز اول بستری قرار گرفتند. از همه بیماران با اسکن غیرطبیعی حداقل سه ماه پس از شروع بیماری، مجددا سنتی گرافی بعمل آمد.یافته ها: از ۵۴ بیمار مورد بررسی در ۹۳ از ۱۰۸ واحد کلیه (۸۶.۱%) اسکن Technetium-99m dimercaptosuccinic acid(DMSA) در فاز حاد بیماری غیرطبیعی گزارش گردید. ۴۲ کودک مجددا تحت سنتی گرافی قرار گرفتند که از این تعداد در ۸ شیرخوار در محدوده سنی زیر یکسال ۹ از ۱۶ واحد کلیه (۵۶.۲۵%) در ۱۶ کودک بین سنین ۱ تا ۵ سال ۲۳ از ۳۲ واحد کلیه (۷۱.۸۷%) و در ۱۸ بیمار بزرگتر از ۵ سال ۳۳ از ۳۶ واحد کلیه (۹۳%) یافته ها به نفع پیدایش اسکار در پارانشیم کلیه بود. فراوانی اسکار کلیه در کودکان بزرگتر از ۵ سال بیشتر از شیرخواران زیر یکسال بود. از کل بیماران مورد بررسی فقط در ۱۰ بیمار (۱۸.۵%) سونوگرافی غیرطبیعی گزارش گردید. در سیستو یورتروگرافی در ۲۱ از ۱۰۸ واحد کلیه یافته ها به نفع برگشت ادراری بود. حساسیت پارامترهای بیولوژیک شامل WBC ، ESR، CRP و سونوگرافی به ترتیب ۷۸.۵%، ۶۴.۵% ، ۶۹.۹% و ۱۸.۵% و ویژگی آنها به ترتیب ۴۰%،۳۳.۳%، ۱۳.۳%و ۸۰% بود. رابطه بین میزان برطرف شدن تغییرات در پارانشیم کلیه در اسکن پیگیری و افزایش کلیرانس کراتینین از نظر آماری معنی دار بود(p<0.001)از طرف دیگر هیچگونه اختلاف معنی داری بین گروه ها در رابطه با ESR, WBC و RPC دیده نشد.نتیجه گیری و توصیه ها : نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد که در ارزیابی کودک مبتلا به پیلونفریت و در معرض اسکار، استفاده از تکنیک سنتی گرافی می تواند از اعتبار و اطمینان بیشتری نسبت به سونوگرافی و پارامترهای بیولوژیک برخوردار باشد. در این مطالعه بین کاهش تغییرات پارانشیم کلیه در اسکن پیگیری و افزایش کلیرانس کراتینین رابطه معنی داری از نظر آماری مشاهده شد. بعلاوه این مطالعه نشان داد که تغییرات مشاهده شده در اولین اسکن ممکن است گذرا و موقتی باشد. به همین لحاظ ما پیشنهاد می کنیم حداقل سه ماه پس از شروع عفونت برای آگاهی از ماندگاری ضایعات و یا گذرا بودن آنها، از این بیماران مجددا اسکن DMSA به عمل آید.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.