بررسی اثر ضد التهابی موضعی عصاره گیاه Stachys inflata در مدل التهابی ناشی از کاراژنین و تابش اشعه UV در پای موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد التهابی موضعی عصاره گیاه Stachys inflata در مدل التهابی ناشی از کاراژنین و تابش اشعه UV در پای موش صحرایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد التهابی موضعی عصاره گیاه Stachys inflata در مدل التهابی ناشی از کاراژنین و تابش اشعه UV در پای موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد التهابی موضعی عصاره گیاه Stachys inflata در مدل التهابی ناشی از کاراژنین و تابش اشعه UV در پای موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد التهابی موضعی عصاره گیاه Stachys inflata در مدل التهابی ناشی از کاراژنین و تابش اشعه UV در پای موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دارویی (pharmaceutical sciences)

تعداد صفحات :۹

عصاره های گرفته شده از سر شاخه های گیاه stachys inflata در طب سنتی ایران در عفونت، روماتیسم و سایر نارسائیهای التهابی به کار می رود. در مطالعات قبلی اثرات ضد التهابی عصاره گیاه stachys inflata در مدل کاراژنین بررسی شد و اثر ضدالتهابی خوبی به دنبال تزریق سیستمیک آن مشاهده گردید. مطالعه حاضر اثر عصاره متانلی گیاه خشک شده را به صورت ژل موضعی و محلول الکلی در دو مدل التهابی کاراژنین و اریتم ایجاد شده توسط اشعه UV، مورد بررسی قرار می دهد. برای این منظور ژل های ۱ درصد و ۵ درصد عصاره گیاه یک ساعت قبل و سپس در فواصل یک ساعته پس از ایجاد التهاب توسط کاراژنین تا ساعت پنجم به پای موش مالیده شد. طبق نتایج به دست آمده عصاره گیاه با فرمولاسیون ژل نتوانست التهاب ناشی از کاراژنین را مهار کند. اما عصاره شکل ژل و همچنین محلول اتانلی ۴ و ۲۴ ساعت بعد از تابش اشعه توانست شدت اریتم را در موضع مورد آزمایش بکاهد. در گروه درمان با ژل ۱ و ۵ درصد عصاره گیاهی، اریتم ایجاد شده ۴ و ۲۴ ساعت پس از تابش به ترتیب (P<0.01) 2و ۲۵/۰±۵۲/ (P<0.05) 2بود که نسبت به گروه کنترل (۳) تفاوت معنی داری نشان داد. در گروه درمان با محلول اتانلی عصاره گیاه با غلظتهای ۱۵ و ۳۰ میلی گرم در میلی لیتراریتم ایجاد شده ۴ ساعت پس از تابش اشعه به ترتیب ۲۵/۰ ±۲۵/ (P<0.01) 2و ۲/۰±۸/ (P<0.001) 1و ۲۴ ساعت پس از تابش اشعه به ترتیب(P<0.01) 2 و ۱/۰ ± ۱/ (P<0.001) 1 بود که نسبت به گروه کنترل (۳) تفاوت بارزی نشان داد. لازم به توضیح است که هیچ کدام بر پوسته پوسته شدن ناحیه ملتهب پس از ۲۴ ساعت اثر نداشتند.

کلید واژه: التهاب، stachys inflata، اریتم، مصرف موضعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.