مقایسه روشهای مختلف استخراج و جداسازی پکتین از میوه گیاه دارابی (Citrus Decumana Murry)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه روشهای مختلف استخراج و جداسازی پکتین از میوه گیاه دارابی (Citrus Decumana Murry) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه روشهای مختلف استخراج و جداسازی پکتین از میوه گیاه دارابی (Citrus Decumana Murry)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روشهای مختلف استخراج و جداسازی پکتین از میوه گیاه دارابی (Citrus Decumana Murry)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه روشهای مختلف استخراج و جداسازی پکتین از میوه گیاه دارابی (Citrus Decumana Murry) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دارویی (pharmaceutical sciences)

تعداد صفحات :۹

پکتین کربوهیدراتی است که از عصاره اسیدی قسمت داخلی پوست میوه مرکبات و یا از قسمت گوشتی سیب تهیه می گردد. این کربوهیدرات از واحدهای گالاکتورونیک اسید که تا حدی متوکسیله شده اند تشکیل شده اند به طوری که پکتین دارویی پس از هیدرولیز نباید کمتر از ۷/۶ درصد گروه متوکسیل و ۷۴ درصد گالاکتورونیک اسید بر اساس وزن خشک تولید نماید. در این تحقیق روش های مختلف استخراج و جداسازی پکتین از گیاه دارابی با نام عملی Citrus decumana Murry از تیره مرکبات (Rutaceae) مورد مقایسه قرار گرفته است. روشهای استخراج مورد بررسی عبارت از: استخراج با محلول اسید کلریدیک (HCL)، با محلول ادتات سدیم (EDTA)، با آب، و با اگزالات آمونیوم و روشهای رسوب گیری عبارت از استفاده اتانول و استفاده از محلول سولفات مس بودند. جهت شناسائی پکتین از روش های USP و تهیه طیف IR و مقایسه با استاندارد استفاده شد. بیشترین بازده در این روش ها مربوط به استخراج با HCL و رسوب گیری با اتانول بود که ۶۲/۱۷ درصد می باشد. میزان گروه های متوکسیل از ۵۸/۶ تا ۷۹/۷ درصد و میزان گروه های گالاکتورونیک اسید از ۹۹/۷۲ تا ۹۸/۷۹ درصد بود.

کلید واژه: پکتین، دارابی، مرکبات، گالاکتورونیک اسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.