مقاله ارتباط HBeAg با سطح سرمی ترانس آمینازهای کبدی در مبتلایان به هپاتیت B مزمن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط HBeAg با سطح سرمی ترانس آمینازهای کبدی در مبتلایان به هپاتیت B مزمن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط HBeAg با سطح سرمی ترانس آمینازهای کبدی در مبتلایان به هپاتیت B مزمن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط HBeAg با سطح سرمی ترانس آمینازهای کبدی در مبتلایان به هپاتیت B مزمن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط HBeAg با سطح سرمی ترانس آمینازهای کبدی در مبتلایان به هپاتیت B مزمن :

مقاله ارتباط HBeAg با سطح سرمی ترانس آمینازهای کبدی در مبتلایان به هپاتیت B مزمن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۱ تا ۷ منتشر شده است.
نام: ارتباط HBeAg با سطح سرمی ترانس آمینازهای کبدی در مبتلایان به هپاتیت B مزمن
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلانین آمینو ترانسفراز
مقاله آسپارتات آمینو ترانسفراز
مقاله هپاتیت HBeAg ،B

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: ویروس هپاتیت (HBV) B شایع ترین علت بیماری کبدی حاد و مزمن در جهان به شمار می رود. در افراد ناقل HBV می بایست وضعیت تکثیر ویروسی با استفاده از مارکرهای مناسب از جمله HbeAg مورد بررسی قرار گیرد تا در صورت مثبت بودن و همچنین بالا بودن آنزیم های کبدی افراد مبتلا به هپاتیت مزمن شناسایی شده و سپس تحت درمان قرار گیرند. لذا این مطالعه با هدف تعیین فراوانی مارکر HBeAg و ارتباط آن با سطح ترانس آمینازهای کبدی در افراد HBsAg مثبت انجام گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی ۱۴۴ فرد آلوده به ویروس هپاتیت B در مراجعین به بیمارستان امام رضا (ع) شهر مشهد در سال ۱۳۸۵ انتخاب و سپس در سرم این افراد، HBeAg و آنزیم های کبدی با روش الایزا و تست های بیوشیمیایی اندازه گیری شدند. داده ها با استفاده از آزمون های آماری من ویتنی و کای دو تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: فراوانی افراد ۹۴ نفر مذکر و ۵۰ نفر مونث بود. این افراد در محدوده سنی ۸۵-۲ با میانگین ۲۳±۳۷۴ سال قرار داشتند. ۱۸% (۲۶ نفر) دارای HBeAg در سرم بودند. میانگین آنزیم آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) در گروهHBeAg مثبت ۸۳ IU/L و در گروه HBeAg منفی ۵۶۲ IU/L بود (P<0.01). میانگین آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز(ALT) نیز در دو گروه به ترتیب ۷۹ IU/L و۷۳۷ IU/L به دست آمد که تفاوت از لحاظ آماری معنی دار بود (P<0.01).
نتیجه گیری: در این تحقیق مشخص گردید که مثبت بودن HBeAg با سطح افزایش یافته آنزیم های کبدی همراه است. لذا پیشنهاد می گردد مطالعاتی در مناطقی دیگر به منظور بررسی ارتباط این نوع آنتی ژن با سطح ترانس آمینازها انجام شود تا ارتباط این دو مارکر با قاطعیت بیشتری تایید شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.