مقاله بررسی آزمایشگاهی تغییرات افت تنش در فنرهای آستنیتی عملیات حرارتی شده تحت بار استاتیکی طولانی مدت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آزمایشگاهی تغییرات افت تنش در فنرهای آستنیتی عملیات حرارتی شده تحت بار استاتیکی طولانی مدت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آزمایشگاهی تغییرات افت تنش در فنرهای آستنیتی عملیات حرارتی شده تحت بار استاتیکی طولانی مدت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزمایشگاهی تغییرات افت تنش در فنرهای آستنیتی عملیات حرارتی شده تحت بار استاتیکی طولانی مدت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آزمایشگاهی تغییرات افت تنش در فنرهای آستنیتی عملیات حرارتی شده تحت بار استاتیکی طولانی مدت :

مقاله بررسی آزمایشگاهی تغییرات افت تنش در فنرهای آستنیتی عملیات حرارتی شده تحت بار استاتیکی طولانی مدت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مهندسی مکانیک مجلسی از صفحه ۲۷ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: بررسی آزمایشگاهی تغییرات افت تنش در فنرهای آستنیتی عملیات حرارتی شده تحت بار استاتیکی طولانی مدت
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ثابت فنر
مقاله تنش زدایی
مقاله نیروی استاتیکی
مقاله افت تنش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فنرها اجزای مکانیکی هستند، که کاربردهای زیادی در صنایع مختلف دارند. این قطعات موقعی که تحت نیروهای دینامیکی یا استاتیکی قرار می گیرند، دچار افت تنش شده و مقداری از نیرو و طول آزادشان را از دست می دهند. در بعضی از قطعات و ماشین ها از جمله قطعات صنعت هواپیمایی و ریلی که فنرها تحت نیروی ثابتی برای مدت زمان نسبتا طولانی هستند، اندازه نیروی فنر برای یک جابجایی خاص دارای اهمیت بسیاری می باشد، و کاهش در مقدار آن دارای محدوده مشخص و محدودی می باشد. لذا نیاز است که به طرق مختلف از کاهش بیش از اندازه نیروی فنرها یا به عبارت دیگر ثابت فنرها جلوگیری شود. در این تحقیق ابتدا فنرها تحت دماهای مختلف تنش زدایی قرار گرفتند، در ادامه فنرهای عملیات حرارتی شده، تحت جابه جایی ثابت قرار گرفتند. تغییرات ثابت فنرها و نرخ این تغییرات طی مراحل مختلف آزمایش از نتایج بدست آمده در این تحقیق بود. در پایان این بررسی، تنش زدایی تحت دمای ۳۰۰ درجه سانتیگراد به عنوان بهترین عملیات تنش زدایی که تحت آن کمترین کاهش در ثابت فنر هنگام بارگذاری استاتیکی حاصل شد، بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.