بررسی بحران هویت در جوانان و نوجوانان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بحران هویت در جوانان و نوجوانان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بحران هویت در جوانان و نوجوانان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی بحران هویت در جوانان و نوجوانان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بحران هویت در جوانان و نوجوانان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بحران هویت در جوانان و نوجوانان :

بررسی بحران هویت در جوانان و نوجوانان

فرمت فایل: ورد – Word و قابل ویرایش

تعداد صفحات:۲۷

مقدمه

در عصر حاضر، پرداختن به مقوله جوان و روان و بازیابی آرمان و آرزوهایی که در این بخش از زندگی در اذهان آدمی در سیلان است، چه بسا ممکن است سرنوشت یک نسل را به سمت راه صحیح و درست رهنمون سازد و این مهم، به نتیجه نمی‌رسد، مگر با ارائه راه‌حل‌های کاربردی و مجرب.

منبع: ماه نامه – فراسو – ۱۳۸۲ – شماره ۱۲، اسفند

آنچه فکر جوان امروزی جامعه را به خود مشغول کرده، امنیت فردا در جهت رسیدن به حداقل‌هایی است که هر آدمی حق داشتن آنها را دارد. ایمان و در پرتو آن، آرامش درونی، تنها چیزی است که می‌تواند امید به زندگی و تلاش، در راه نیل به اهداف قشر جوان را تضمین کند.

مشکلات و دغدغه‌های فکری حاصل از برخوردهای اجتماعی و مسائل پیرامون خود، در همه اعصار وجود دارد و فقط این بشر است که می‌تواند بدون توجه به اطراف خود در خویشتن خویش فرو رفته و راه درست و عاقلانه را برگزیند و معنا و غایت زندگی را کشف نماید.

در این صورت است که به هویت واقعی خویش دست یافته و قادر خواهد بود خود را از تکاپوی کاذب و بحران‌های تدریجی برهاند. نگارنده در این مقاله سعی دارد تا با پرداختن به مسأله روز و مهم بحران هویت و مسائل مربوط به آن، در نهایت، راه‌حل‌های پیشنهادی را با توجه به نظرات اسلام و نیز دانشمندان این فن تبیین نماید.

هویت، عبارت از مجموعه خصوصیات و مشخصات اساسی اجتماعی و فرهنگی و روانی و فلسفی و زیستی و تاریخی همسان است که به رسایی و روانی بر ماهیت یا ذات گروه، به معنی یگانگی یا همانندی اعضای آن با یکدیگر، دلالت کند و آنها را در یک طرف زمانی و مکانی معین به طور مشخص و قابل قبول و آگاهانه از سایر گروه‌ها و افراد متعلق به آنها متمایز سازد. انسان، دارای سه هویت است: هویت شخصی، هویت صنفی، هویت باطنی. شناخت هویت اول، شناخت منشأ بدنی انسان است؛ پدر، مادر، اصل، تبار، اقلیم، آب، خاک، نور، شهر و محله، همگی در ساختن هویت اول مؤثرند. هویت دوم، هویت فکری و فرهنگی است، که بدانیم در چه بستر فکری و ایدئولوژی و نظام آموزشی و مبانی اعتقادی نشأت گرفته‌ایم. هویت سوم، هویت باطنی است. در شناخت این هویت نیز باید مرکز نشأت یافتن آن را بشناسیم. هویت باطنی ما، روح ما، از چه چیز و از کجا پیدا شده و نشأت یافته است؟ کسی که این هویت را، یعنی روح و باطن خود را، به درستی بشناسد، می‌داند که از ماوراءالطبیعه طبیعت، از خدا، نشأت یافته است. معمولاً افراد و گروه‌های مختلف اجتماعی الزاماً به یک هویت، وابسته نیستند و می‌توانند هویت‌های مختلفی را پذیرفته باشند. مثل هویت قومی، هویت دینی، هویت زبانی، هویت ملی، هویت جنسیتی و هویت مربوط به گروه‌های شغلی.

بنابراین، یکی از معضلات هویت، وجود هویت‌های مضاعف است. لیکن، باید تلاش کنیم، وجه اشتراک بین هویت گروه‌های مختلف را پیدا کنیم و هنر بحث هویت هم این است که از لابه‌لای همه هویت‌های ظاهراً مضاعف، بتوان وجوه اشتراک آنها را پیدا کرد.

در اوایل انقلاب بر ضد سلطنت پهلوی، هویت اسلامی در ترکیب با فرهنگ معنوی، هویت اجتماعی ـ ملی، بر سایر عوامل غلبه یافت. علت اصلی این پدیده آن بود که هویت اسلامی با فرهنگ مادی از اکثریت جامعه؛ مخالفت با ظلم اقتصادی طبقه حاکم و امید و آرزوی رفع بلای فقر هماهنگی یافته بود، بر اثر هماهنگی و توافق ساختار فرهنگ مادی، توده‌های وسیع مردم محروم، وارد کارزار انقلاب شدند و به امید آینده‌ای رها از استبداد و خشونت، فقر و احیاء حرمت انسانی و آزادی از ترس فقر و ظلم، جانبازی کردند. اما باید این حقیقت را پذیرفت که به علت حل نشدن تضادهای طبقاتی و اجتماعی، افزایش فقر توده‌های محروم و زحمتکش، افزایش روند سریع شکاف طبقاتی، ثروتمندتر شدن ثروتمندان همراه با فقیرتر شدن فقرا، ورود سرمایه‌های خارجی دول استعماری، واگذاری ثروت‌ها و سرمایه‌ها و منابع طبیعی کشور تحت عنوان خصوصی‌سازی به افراد و شرکت‌های خارجی و سلطه روابط فامیلی بر ضوابط اجتماعی و ثروت‌اندوزی‌های طبقه جدید به تدریج اهمیت و نقش دین، در ساختار فرهنگ معنوی هویت ملی ـ اجتماعی در جامعه ما دچار نقص و تزلزل شده است. امروزه، فرار سرمایه‌ها و فرار مغزها از علائم تشدید بحران هویت در جامعه ماست و عوامل ریشه‌ای دارد. به علت این نقص و تزلزل است که در سال‌های اخیر تبلیغ هویت تاریخی (ایرانیت) براسای فرضیه‌های نژادی و هویت غربی فرهنگ سرمایه‌‌داری برای خود، امکان موفقیت و استحاله جامعه را می‌بیند و وابستگان حاکم وابسته به سرمایه‌داری استعماری می‌کوشند تا ایرانیت سلطنتی را هر روز بیشتر به عنوان بدیل اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در برابر اسلامیت توده محروم قرار داده و با تحریف منافع طبقاتی خود تغییراتی ایجاد نمایند و در این تلاش از حمایت محافل فرهنگی و مالی و سرمایه‌داری استعماری نیز برخوردارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.