مقاله مقایسه سبک زندگی بزرگسالان ۶۵-۲۰ ساله با نمایه توده بدنی کمتر و بیشتر از ۲۵ شهرستان شهرکرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه سبک زندگی بزرگسالان ۶۵-۲۰ ساله با نمایه توده بدنی کمتر و بیشتر از ۲۵ شهرستان شهرکرد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه سبک زندگی بزرگسالان ۶۵-۲۰ ساله با نمایه توده بدنی کمتر و بیشتر از ۲۵ شهرستان شهرکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه سبک زندگی بزرگسالان ۶۵-۲۰ ساله با نمایه توده بدنی کمتر و بیشتر از ۲۵ شهرستان شهرکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه سبک زندگی بزرگسالان ۶۵-۲۰ ساله با نمایه توده بدنی کمتر و بیشتر از ۲۵ شهرستان شهرکرد :

مقاله مقایسه سبک زندگی بزرگسالان ۶۵-۲۰ ساله با نمایه توده بدنی کمتر و بیشتر از ۲۵ شهرستان شهرکرد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۲۴ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه سبک زندگی بزرگسالان ۶۵-۲۰ ساله با نمایه توده بدنی کمتر و بیشتر از ۲۵ شهرستان شهرکرد
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبک زندگی
مقاله چاقی
مقاله نمایه توده بدنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سبک زندگی تاثیر بارزی بر پیشگیری یا ایجاد چاقی دارد و تعدیل آن در کنترل یا کاهش عوارض آن موثر است. پژوهش حاضر به منظور مقایسه سبک زندگی بزرگسالان ۶۵-۲۰ ساله با نمایه توده بدنی کمتر و بیشتر از ۲۵ انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی-تحلیلی تعداد ۲۱۰ نفر با نمایه توده بدنی کمتر و بیشتر از ۲۵ شهرستان شهرکرد (چاق ۱۱۰- غیر چاق ۱۰۰ نفر) با روش نمونه گیری مبتنی بر هدف انتخاب شدند و سبک زندگی آنان با استفاده از پرسشنامه سنجش سبک زندگی میلر مورد بررسی قرار گرفت. سپس اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از آزمون های آماری تی، آنالیز واریانس و ضریب همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: میانگین سنی افراد چاق ۱۱۰۵±۴۳۷۶ و غیر چاق ۱۱۱±۴۲۳۸ و ۵۰% افراد چاق و غیر چاق مذکر بودند. بر اساس نتایج این مطالعه بین استفاده از کره، سبزیجات، سوسیس، کالباس، سیب زمینی سرخ شده، خمیرهای غنی شده، نانهای غنی شده، حبوبات، پنیرهای چرب، شیر کم چرب، فرآورده های گوشتی آماده، نمک اضافی در غذا، شکلات و شیرینی، میزان خواب در روز، دفعات بیدار شدن در طول شب، مدت زمان به خواب رفتن بعد از بیدار شدن، طلاق، آشتی با همسر، بازنشستگی، بیماری افراد خانواده، حاملگی، استرس، روشهای مقابله با استرس، مشکلات جسمی و تغیرات مالی بین دو گروه ارتباط آماری معنی داری وجود داشت .(P<0.05)
نتیجه گیری: مطابق با یافته های پژوهش پاره ای از ابعاد سبک زندگی افراد چاق از جمله عادات غذایی، سبک خواب، مشکلات فیزیکی و مالی، روش های انطباقی با استرس، نامطلوب و تا حدودی مطلوب می باشد. بنابراین باید در زمینه پیشگیری اولیه و ثانویه چاقی از طریق تصحیح سبک زندگی در جهت ارتقا سطح سلامت جامعه آموزش های لازم داده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.