مبانی نظری تنش یا استرس های محیطی گیاهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری تنش یا استرس های محیطی گیاهان دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری تنش یا استرس های محیطی گیاهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری تنش یا استرس های محیطی گیاهان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری تنش یا استرس های محیطی گیاهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری تنش یا استرس های محیطی گیاهان :

مبانی نظری تنش یا استرس های محیطی گیاهان

توضیحات: ۳۲صفحه فارسی (word) با منابع کامل

دانلود تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی و مقاله بیس پایان نامه با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و آماده کردن فصل دوم پایان نامه، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی

خلاصه ای از کار:

تنش­های محیطی:

تنش یا استرس واژه­ای است که اولین بار توسط دانشمندان علوم بیولوژیک در مورد موجودات زنده به کار برده شد. بعدها این واژه از علم فیزیک برگرفته شده و آن را به عنوان هر عاملی که امکان بالقوه وارد آوردن صدمه به موجودات زنده را دارد تعریف نمودند (کافی، ۱۳۷۹)……………..

…………………..

– تنش خشکی

به طور کلی در بین تمام تنش­ها، تنش خشکی[۱] یکی از مهمترین و شایع­ترین عوامل محدود­کننده رشد گیاهان در مناطق خشک و نیه­خشک به شمار می­آید (Turhan & Baser., 2004). خشکی یکی از مهمترین فاکتورهای محدود­کننده تولید است که در بسیاری از نقاط دنیا مسئله تهدید کننده و رو به رشدی است (Passioura., 2007). بسیاری از گیاهان حداقل یک بار در سیکل زنگی خود با خشکی مواجه می­گردند و این زمانی است که بذر آنها رسیده و خشک می­شود (آرمند­پیشه و همکاران، ۱۳۸۸)……………..

…………………..

– اثرات خشکی بر رشد و عملکرد

اولین و مهمترین تأثیر خشکی آسیب زدن به جوانه و استقرار ضعیف آن است. رشد عبارت است از تقسیم سلول، طویل شدن سلول و تمایز، و در­گیر کردن رویدادهای ژنتیکی، فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی و ترکیب اثرات متقابل پیچیده آنها. کیفیت و کمیت رشد گیاه وابسته به فرآیندهایی است که بوسیله کمبود آب متأثر هستند. رشد سلول یک فرآیند فیزیولوژیکی حساس به خشکی است که دلیل آن کاهش فشار تورگر می­باشد. در کمبود شدید آب، طویل شدن سلول بیشتر گیاهان بوسیله قطع جریان آب از آوند چوب به سلول­های در حال رشد اطراف متوقف می­شود (Farooq et al., 2009).

……………………

– اثرات خشکی بر روابط آب

مقاومت روزنه­ای، نسبت تعرق محتوای نسبی آب برگ، درجه حرارت برگ و درجه حرارت کانوپی خصوصیات مهمی هستند که روی روابط آب تأثیر می­گذارند. اگرچه اجزای روابط آب گیاه از کاهش یافتن آب قابل دسترس متأثر هستند، در حقیقت باز و بسته بودن روزنه تأثیر بیشتری دارد. به علاوه تغییر در درجه حرارت برگ می­تواند فاکتور مهمی در کنترل وضعیت آب برگ در تنش خشکی باشد. گونه های متحمل به خشکی WUE را بوسیله کاهش تلفات آب حفظ می­کنند (Farooq et al., 2009).

……………………

– اثرات خشکی بر روابط غذایی

……………..

– اثرات خشکی بر فتوسنتز

…………….

– مکانیسم­های فیزیولوژیکی تحمل به خشکی

………………..

– حفظ آب سلول و بافت

……………

– نقش آنزیم­های آنتی اکسیدان[۲]

………….

– خصوصیات مطلوب یک بوته گیاهی برای تحمل خشکی

……………..

– تعداد پنجه

…………..

– ریشه

…………….

– خوشه

……………..

– برگ

…………..

– راهبرد ها در شرایط تنش:

……………..

منابع

احمدی، ع.، د.، آ، بیکر. ۱۳۷۹ . عوامل روزنهای و غیر روزنهای محدود کننده فتوسنتز در گندم در شرایط تنش خشکی. مجله علوم کشاورزی ایران ۳۱(۴). ۸۲۵-۸۱۳

باقری­کمارعلیا، م. ۱۳۷۵. بررسی شاخص­های فیزیولوژیک مؤثر در ارزیابی ارقام گندم مقاوم به خشکی. پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی.

…………………

……………….

فدایی، ع۱۳۸۶ بررسی اثر تنش خشکی بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد سه رقم ذرت دانهای در منطقه کرمان. پایان نامه کارشناسی ارشد زراعت. دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان.


۳-Drought stress

[۲] – Anti Oxidant Enzymes

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.