مقاله تاثیر میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم (شدت ۵ میلی تسلا و فرکانس ۵۰ هرتز) بر تثبیت و فراخوانی حافظه در موشهای صحرایی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم (شدت ۵ میلی تسلا و فرکانس ۵۰ هرتز) بر تثبیت و فراخوانی حافظه در موشهای صحرایی نر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم (شدت ۵ میلی تسلا و فرکانس ۵۰ هرتز) بر تثبیت و فراخوانی حافظه در موشهای صحرایی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم (شدت ۵ میلی تسلا و فرکانس ۵۰ هرتز) بر تثبیت و فراخوانی حافظه در موشهای صحرایی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم (شدت ۵ میلی تسلا و فرکانس ۵۰ هرتز) بر تثبیت و فراخوانی حافظه در موشهای صحرایی نر :

مقاله تاثیر میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم (شدت ۵ میلی تسلا و فرکانس ۵۰ هرتز) بر تثبیت و فراخوانی حافظه در موشهای صحرایی نر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مرداد و شهریور ۱۳۸۹ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از صفحه ۱۲ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم (شدت ۵ میلی تسلا و فرکانس ۵۰ هرتز) بر تثبیت و فراخوانی حافظه در موشهای صحرایی نر
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میدان مغناطیسی
مقاله حافظه
مقاله فراخوانی
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: خطوط نیرو و تجهیزات برقی خانگی نظیر تلویزیون، کامپیوتر، سشوار از خود میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم ساطع می کنند که می توانند موجب آسیب شوند. باتوجه به افزایش قرارگیری در معرض چنین میدانهای مغناطیسی در سالهای اخیر و اثرات این میدانها بر تشکیل حافظه، این مطالعه به منظور تاثیر این نوع میدانها بر تثبیت و فراخوانی حافظه در موشهای صحرایی نر انجام شد.
مواد و روشها: این مطالعه تجربی بر روی ۹۰ موش صحرایی نر با نژاد ویستار که در ۹ گروه تقسیم بندی شدند، انجام گردید. گروه کنترل در دستگاه شاتل باکس (دستگاه آموزش اجتنابی غیر فعال) آموزش دیدند، گروه شم، پس از آموزش بلافاصله به مدت ۴ ساعت در دستگاه مولد میدان الکترومغناطیسی خاموش قرار داده شدند. چهار گروه تست تثبیت حافظه بعد از آموزش به ترتیب به مدت ۸ و ۶ و ۴ و ۱ ساعت در دستگاه مولد میدان قرار داده شدند. شدت میدان مغناطیسی که موشها در معرض آن قرار گرفتند، معادل ۵ میلی تسلا و فرکانس ۵۰ هرتز بود. سه گروه تست فراخوانی حافظه پس از آموزش و تست به ترتیب به مدت ۵ و ۴ و ۳ روز متوالی (به مدت ۴ ساعت) در دستگاه مولد میدان قرار گرفتند. همه گروهها ۲۴ ساعت بعد مجددا تست شدند. در تمامی گروهها مدت زمانی که طول می کشید تا حیوان از ناحیه روشن شاتل باکس به محفظه تاریک وارد شود به عنوان زمان تاخیر اندازه گیری و مورد مقایسه قرار گرفتند.
یافته ها: در چهار گروه تست تثببیت حافظه بین گروه اول که یک ساعت در میدان قرار گرفته بودند (۷۶± ۴۸۵ ثانیه) و گروه کنترل (۱۷±۵۸۳ ثانیه) اختلاف معنی داری وجود نداشت. درحالی که در سه گروه دیگر که به ترتیب ۸ و ۶ و ۴ ساعت در میدان قرار گرفته بودند (۳۰۳±۱۷، ۲۹۴±۸۷ و ۱۹۱±۷۲ ثانیه) اختلاف با گروه کنترل معنی دار بود (P<0.05). بین گروه شم (۵۴۱۸±۵۸ ثانیه) با گروهی که به مدت ۴ ساعت در میدان الکترو مغناطیسی قرار داده شده بودند (۳۰۳±۱۷ ثانیه) اختلاف معنی دار بود (P<0.05). نتایج بدست آمده از سه گروه تست فراخوانی حافظه نشان داد که بین نتایج قبل (۵۷۲±۳۷ و ۵۸۰±۵۴۸، ۵۸۵±۵۱۴ ثانیه) و بعد از قرارگیری مزمن در میدان به ترتیب ۵ و ۴ و ۳ روز متوالی (۵۶۳±۴۲،۵۴۵۲±۵۴۸ ،۵۴۸۶±۵۱۴ ثانیه) اختلاف معنی داری نداشت.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد که قرارگیری در معرض میدان مغناطیسی با فرکانس کم به صورت حاد قادر به جلوگیری از تثبیت حافظه است اما تاثیری بر فراخوانی حافظه ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.