مقاله مقایسه اسیدهای چرب غیراشباع در بیماران افسرده اقدام کننده به خودکشی و افراد سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اسیدهای چرب غیراشباع در بیماران افسرده اقدام کننده به خودکشی و افراد سالم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اسیدهای چرب غیراشباع در بیماران افسرده اقدام کننده به خودکشی و افراد سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اسیدهای چرب غیراشباع در بیماران افسرده اقدام کننده به خودکشی و افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اسیدهای چرب غیراشباع در بیماران افسرده اقدام کننده به خودکشی و افراد سالم :

مقاله مقایسه اسیدهای چرب غیراشباع در بیماران افسرده اقدام کننده به خودکشی و افراد سالم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مرداد و شهریور ۱۳۸۹ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از صفحه ۴۳ تا ۴۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه اسیدهای چرب غیراشباع در بیماران افسرده اقدام کننده به خودکشی و افراد سالم
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افسردگی
مقاله اقدام به خودکشی
مقاله اسیدهای چرب غیر اشباع
مقاله کروماتوگرافی گازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: نقش اسیدهای چرب غیر اشباع بخصوص امگا -۳ در بسیاری از بیماریها به اثبات رسیده است. ولی وضعیت این اسیدهای چرب در افراد افسرده مشخص نیست. لذا در این مطالعه به مقایسه میزان اسیدهای چـرب ایکوزاپنتاانوئیک اسید(EPA) و دوکوزاهگزاانوئیک اسید (DHA) در بیماران افسرده و اقدام کننده به خودکشی و افراد سالم پرداخته شده است.
مواد و روشها: در این مطالعه مورد شاهدی پس از بررسی افسردگی بیماران با تست بک، میزان اسیدهای چرب DHA و EPA در ۲۷ بیمار افسرده، ۳۲ بیمار اقدام کننده به خودکشی و ۳۵ فرد سالم، با روش کروماتوگرافی گازی اندازه گیری شده و سپس با یکدیگر مقایسه شدند.
یافته ها: میزان DHA در افراد افسرده (۰۲۲±۲۴۸ میلی گرم در دسی لیتر)، اقدام کننده به خودکشی (۰۲۴±۲۲۵ میلی گرم در دسی لیتر) و در گروه کنترل (۰۱۳±۴۶ میلی گرم در دسی لیتر) بود (P<0.001). ولی بین دو گروه افسرده و اقدام کننده به خودکشی اختلاف معنی داری دیده نشد. میانگین اسید چرب EPA در گروه اقدام کننده به خودکشی (۰۰۵± ۰۴۴ میلی گرم در دسی لیتر) بود که کمتر از گروههای کنترل (۰۱۱±۰۹۵ میلی گرم در دسی لیتر) و افسرده (۰۲۰±۰۸۴ میلی گرم در دسی لیتر) بود (۰۰۱/۰>p).
نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد که میزان DHA و EPA با اقدام به خودکشی در افراد افسرده، ارتباط نزدیکی دارد ولی افسردگی های ضعیف تر فقط با میزان DHA ارتباط داشته و با EPA بدون ارتباط می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.