پاورپوینت مکانیسم دفاعی اضطراب زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت مکانیسم دفاعی اضطراب زا دارای ۴۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت مکانیسم دفاعی اضطراب زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت مکانیسم دفاعی اضطراب زا۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت مکانیسم دفاعی اضطراب زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت مکانیسم دفاعی اضطراب زا :

پاورپوینت مکانیسم دفاعی اضطراب زا

پاورپوینت مکانیسم دفاعی اضطراب زا شامل ۴۲ اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان روانشناسی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس پاورپوینت مکانیسم دفاعی اضطراب زا
فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

مقدمه

فروید انواع مختلف مکانیسم‌ها را شناسایی و تعریف کرده است. مکانیسم‌های دفاعی را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد. دسته اول مکانیسم‌هایی هستند که باعث سازگاری و بهداشت روانی خوبی در فرد می‌شوند.

دسته دوم مکانیسم‌های هستند که در دراز مدت باعث اختلالات “نوروتیک” (Neurotic) می‌شوند، هر چند بکارگیری آنها بصورت مداوم و طولانی ممکن است به اختلالات “سایکوتیک” (Psychotic) منجر شود.

دسته سوم اختلالاتی هستند که دراز مدت باعث اختلالات نوروتیک و روان پریشی می‌شوند.

سرکوبی (Repression)

اساسی‌ترین مکانیسمی که مورد استفاده افراد قرار می‌گیرد سرکوبی است. فروید بر این عقیده بود که روانکاوی (Psychoanalyst) باید برآن تکیه کند، تا خواسته‌ها ، آرزوها ، افکار سرکوب شده به خودآگاهی آورده شود. این بدین معنی است که شخص در سرکوبی تکانه‌های اظطراب‌آور را از ضمیر ناخودآگاه به ضمیر ناخودآگاه پس می‌زند (خارج می‌کند)، اما موضوعات سرکوب شده هرگز از بین نمی‌رود و زمانی که خود ضعیف شود، غالبا در سطح هوشیاری ظاهر می‌شوند.

همچنین آنها بصورت غیر مستقیم بر رفتار شخصی تاثیر می‌گذارد، نظیر ظهور این تکانه در رویا و کابوس‌های شبانه ، اعمال و گفتار تصادفی و اشتباهات غیرعمدی و ناخواسته.

همچنین سرکوبی انرژی روانی (Libido) زیادی را از فرد برای نگهداری موضوعات در ناخودآگاه می‌گیرد

و هرچه موضوعات سرکوب شده بیشتر باشد تاثیر مخرب آنها در سلامت روانی و رفتاری فرد بیشتر خواهد بود، بدین ترتیب انباشته شدن موضوعات سرکوب شده در ناخودآگاه باعث بروز انواع اختلالات روانی در سطح نودوز نظیر اختلالات اضطرابی ، روان – تنی ، تبدیلی Aپاورپوینت مکانیسم دفاعی اضطراب زاiety Psycho – Somatic Conversion و حتی در سطح سایکوتیک می‌شود.

و …

پاورپوینت مکانیسم دفاعی اضطراب زا
فهرست مطالب

مقدمه
سرکوبی (Repression)
واکنش وارونه (Reaction Formation)
دلیل تراشی (Rationalization)
عقلانی کردن یا فلسفه بافی (Intellectualization)
برون فکنی یا فرافکنی (Projection)
جابجایی (Displacement)
باطل سازی یا خنثی سازی (Neutralization)
پایان

عنوان : مکانیسم دفاعی اضطراب زا

فرمت : پاورپوینت

حجم : ۱.۳۰ مگابایت

تعداد صفحات : ۴۲

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.