مقاله بررسی شیوع آلودگی به انگل های مشترک انسان و دام (کیست هیداتید، ترماتودهای کبدی و سارکوسیستیس) در دامهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان در سال ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع آلودگی به انگل های مشترک انسان و دام (کیست هیداتید، ترماتودهای کبدی و سارکوسیستیس) در دامهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان در سال ۱۳۸۸ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع آلودگی به انگل های مشترک انسان و دام (کیست هیداتید، ترماتودهای کبدی و سارکوسیستیس) در دامهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان در سال ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع آلودگی به انگل های مشترک انسان و دام (کیست هیداتید، ترماتودهای کبدی و سارکوسیستیس) در دامهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان در سال ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع آلودگی به انگل های مشترک انسان و دام (کیست هیداتید، ترماتودهای کبدی و سارکوسیستیس) در دامهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان در سال ۱۳۸۸ :

مقاله بررسی شیوع آلودگی به انگل های مشترک انسان و دام (کیست هیداتید، ترماتودهای کبدی و سارکوسیستیس) در دامهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان در سال ۱۳۸۸ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان از صفحه ۵ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع آلودگی به انگل های مشترک انسان و دام (کیست هیداتید، ترماتودهای کبدی و سارکوسیستیس) در دامهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان در سال ۱۳۸۸
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماریهای مشترک حیوان و انسان
مقاله دیکروسلیوم
مقاله سارکوسیستیس
مقاله فاسیولا
مقاله کیست هیداتید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: بیماریهای انگلی مشترک انسان و دام طیف وسیعی از بیماریهای زئونوز را شامل می شوند که از مهم ترین آنها می توان کیست هیداتید، ترماتودهای کبدی و سارکوسیستیس را نام برد که از نظر بهداشتی و اقتصادی حائز اهمیت فراوان می باشند. هدف این مطالعه بررسی شیوع آلودگی انگل های فوق در دامهای کشتار شده در کشتارگاه صنعتی همدان، تعیین وضعیت اپیدمیولوژیک این انگل ها در منطقه و برآورد بار مشکل از نظر بهداشت و سلامت انسان می باشد.
روش کار: این مطالعه بصورت توصیفی مقطعی با نمونه برداری ساده بر روی ۳۵۰۰ راس دام کشتار شده شامل ۲۵۹۰ راس گوسفند، ۴۲۰ راس گاو و۴۹۰ راس بز با استفاده از روش مشاهده ماکروسکوپی و میکروسکوپی (در موارد مشکوک سارکوسیستیس) و پرسشنامه، انجام گرفت. آنالیز داده ها با استفاده از نرم افزار آماریSPSS و توسط آمار توصیفی و آزمون مجذور کای صورت پذیرفت.
نتایج: در این مطالعه شیوع آلودگی به کیست هیداتید ۱۲۳%، فاسیولا %۴۹، دیکروسلیوم دندریتیکوم %۶۵ و سارکوسیستیس %۵۵ بدست آمد. بیشترین میزان آلودگی به کیست هیداتید و فاسیولا در گاو (به ترتیب %۱۶۲ و %۹۵) و بیشترین میزان آلودگی به دیکروسلیوم دندریتیکوم و سارکوسیستیس در گوسفند (%۶۹) تعیین گردید. آلودگی ریه به کیست هیداتید (%۴۱۲) بیش از آلودگی کبد (%۳۶۶) و آلودگی همزمان کبد وریه (%۲۲۲) بدست آمد. همچنین آلودگی به کیست های ماکروسکوپی سارکوسیستیس در گاو مشاهده نگردید. در این مطالعه شیوع آلودگی در دامهای مسن تر نیز بیش از دامهای جوانتر بود..(P<0.05)
نتیجه نهایی: این مطالعه نشان می دهد که شیوع آلودگی به انگلهای فوق نسبتا بالا می باشد که این مساله علاوه بر تحمیل زیانهای اقتصادی ناشی از تلفات دام و ضبط لاشه یا اندامهای آلوده و همچنین کاهش تولیدات دامی، نشان دهنده وجود زمینه خطرات بهداشتی برای ساکنین منطقه می باشد که با توجه به چرخه زندگی و انتقال این انگل ها اقدامات بهداشتی و کنترلی فراگیرتر و جامعی را طلب می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.