مقاله بررسی فراوانی جهش delG 35 ژن کانکسین ۲۶ در جمعیت های ناشنوای استان های چهارمحال و بختیاری، گیلان و آذربایجان شرقی با استفاده از روش Nested-PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی جهش delG 35 ژن کانکسین ۲۶ در جمعیت های ناشنوای استان های چهارمحال و بختیاری، گیلان و آذربایجان شرقی با استفاده از روش Nested-PCR دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی جهش delG 35 ژن کانکسین ۲۶ در جمعیت های ناشنوای استان های چهارمحال و بختیاری، گیلان و آذربایجان شرقی با استفاده از روش Nested-PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی جهش delG 35 ژن کانکسین ۲۶ در جمعیت های ناشنوای استان های چهارمحال و بختیاری، گیلان و آذربایجان شرقی با استفاده از روش Nested-PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی جهش delG 35 ژن کانکسین ۲۶ در جمعیت های ناشنوای استان های چهارمحال و بختیاری، گیلان و آذربایجان شرقی با استفاده از روش Nested-PCR :

مقاله بررسی فراوانی جهش delG 35 ژن کانکسین ۲۶ در جمعیت های ناشنوای استان های چهارمحال و بختیاری، گیلان و آذربایجان شرقی با استفاده از روش Nested-PCR که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۶۰ تا ۶۷ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی جهش delG 35 ژن کانکسین ۲۶ در جمعیت های ناشنوای استان های چهارمحال و بختیاری، گیلان و آذربایجان شرقی با استفاده از روش Nested-PCR
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جهش ۳۵delG
مقاله کانکسین ۲۶
مقاله Nested-PCR
مقاله ناشنوایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: ناشنوایی شایع ترین اختلال حسی – عصبی است. حداقل %۵۰ از ناشنوایی ها ارثی بوده و تقریبا نیمی از ناشنوایی های ارثی به صورت اتوزومال مغلوب غیر سندرومی می باشد. جهش در ژن کانکسین ۲۶ (Gap Junction beta2=GJB2) شایع ترین دلیل ناشنوایی غیر سندرمی مغلوب می باشد. جهش نقطه ای ۳۵delG، شایع ترین جهش در ژن کانکسین ۲۶ می باشد. این مطالعه با هدف تعیین فراوانی شایع ترین جهش ژن GJB2 به نام ۳۵delG در افراد ناشنوای استان های آذربایجان شرقی، گیلان و چهارمحال و بختیاری انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی آزمایشگاهی ۲۴۰ بیمار با اختلال ناشنوایی ژنتیکی غیر سندرمی با الگوی توارث مغلوب از استان های چهارمحال و بختیاری (۹۸ نفر) آذربایجان شرقی (۹۷ نفر) و گیلان (۴۵ نفر) وارد مطالعه شدند. پس از اخذ ۵ میلی لیتر خون از بیماران،DNA با استفاده از روش استاندارد فنل کلرفرم استخراج شد. جهش های ۳۵delG در این بیماران با استفاده از روش Nested-PCR و ژل پلی آکریل آمید %۱۵ مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: از ۲۴۰ نفر (۴۸۰ کروموزوم) بررسی شده ۲۴ نفر بصورت هموزیگوت (۴۸ کروموزوم) و ۱۰ نفر بصورت هتروزیگوت (۱۰ کروموزوم) دارای جهش ۳۵delG بودند. فراوانی آلل های جهش یافته در بیماران مورد بررسی برابر با %۱۲۰۸ بود که این نسبت در استان گیلان %۱۸۸۸، در استان آذربایجان شرقی %۱۸۰۴ و در استان چهارمحال و بختیاری %۳۰۶ بدست آمد.
نتیجه گیری: در این مطالعه در مقایسه با جمعیت های اروپایی برخی از مطالعات انجام شده در ایران فراوانی جهش ۳۵delG پایین است و نشان می دهد ژنها و یا جهش های دیگری در ایجاد ناشنوایی غیر سندرومی جسمی مغلوب در جمعیت این استان ها به خصوص استان چهارمحال و بختیاری دخیل هستند. لذا ضروری است که جهش های دیگر در لوکوس های دیگر شناسایی و تشخیص داده شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.