مقاله درون یابی و پهنه بندی میزان رطوبت حد ظرفیت مزرعه و نقطه پژمردگی دائم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله درون یابی و پهنه بندی میزان رطوبت حد ظرفیت مزرعه و نقطه پژمردگی دائم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درون یابی و پهنه بندی میزان رطوبت حد ظرفیت مزرعه و نقطه پژمردگی دائم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درون یابی و پهنه بندی میزان رطوبت حد ظرفیت مزرعه و نقطه پژمردگی دائم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درون یابی و پهنه بندی میزان رطوبت حد ظرفیت مزرعه و نقطه پژمردگی دائم :

مقاله درون یابی و پهنه بندی میزان رطوبت حد ظرفیت مزرعه و نقطه پژمردگی دائم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله آبیاری و زهکشی ایران از صفحه ۲۵۱ تا ۲۶۲ منتشر شده است.
نام: درون یابی و پهنه بندی میزان رطوبت حد ظرفیت مزرعه و نقطه پژمردگی دائم
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حد ظرفیت مزرعه
مقاله نقطه پژمردگی دائم
مقاله تغییرات مکانی
مقاله درون یابی
مقاله پهنه بندی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برنامه ریزی دقیق آبیاری در کشاورزی نیاز به پایش رطوبت خاک دارد. تعیین مقدار خصوصیات فیزیکی خاک مانند مقدار رطوبت که دارای تغییرات پیوسته مکانی می باشند در قالب یک کمیت عددی کلی و بدون در نظر گرفتن تغییرات مکانی آن، برای برنامه ریزی خاص مکانی کافی نمی باشد. در این مطالعه، تخمین و پهنه بندی مقدار رطوبت خاک در دو نقطه حد ظرفیت مزرعه (FC) و نقطه پژمردگی دائم (PWP) با استفاده از سه روش میانگین عام، فاصله معکوس و کریجینگ معمولی با یکدیگر مقایسه گردید. هردو خصوصیت مورد بررسی تغییرات مکانی ساختاردار را به خوبی نشان دادند. نتایج این پژوهش نشان می دهد که تخمین گر کریجینگ معمولی نتایج بهتری نسبت به روش های معکوس فاصله و میانگین عام برای تخمین موضعی مقدار رطوبت در دو نقطه حد ظرفیت مزرعه و پژمردگی دائم نشان می دهد. نتایج بدست آمده پیشنهاد می کند، که می توان از نقشه های حاصل از روش کریجینگ به دلیل درون یابی دقیق تر میزان رطوبت در نقاط FC و PWP، برای برنامه ریزی آبیاری به منظور مصرف بهینه آب استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.