مقاله بررسی عادات غذایی ماهی شاه کولی (Chalcalburnus chalcoides (Guldenstadt 1772


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عادات غذایی ماهی شاه کولی (Chalcalburnus chalcoides (Guldenstadt 1772 دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عادات غذایی ماهی شاه کولی (Chalcalburnus chalcoides (Guldenstadt 1772  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عادات غذایی ماهی شاه کولی (Chalcalburnus chalcoides (Guldenstadt 1772،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عادات غذایی ماهی شاه کولی (Chalcalburnus chalcoides (Guldenstadt 1772 :

مقاله بررسی عادات غذایی ماهی شاه کولی (Chalcalburnus chalcoides (Guldenstadt 1772 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا) از صفحه ۴۵ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: بررسی عادات غذایی ماهی شاه کولی (Chalcalburnus chalcoides (Guldenstadt,1772
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماهی شاه کولی
مقاله تغذیه
مقاله محتویات روده
مقاله رودخانه سفید رود
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تغذیه ماهی شاه کولی که یکی از ماهیان مورد پسند و اقتصادی در شمال ایران است در حوضه رودخانه سفیدرود مورد بررسی قرار گرفت. بمنظور انجام این تحقیق، تعداد ۵۳۹ قطعه ماهی شاه کولی، از فروردین ماه لغایت مرداد ماه سال ۱۳۷۹ در ایستگاههای تعیین شده در طول مسیر رودخانه سفیدرود از مصب تا منطقه کیسم صید گردید. از این تعداد ۶۸ قطعه، بطور کاملا تصادفی در اندازه های متنوع انتخاب و پس از زیست سنجی های اولیه، دستگاه گوارش از حفره شکمی خارج و آزمایش های لازم جهت تعیین نوع رژیم غذایی به انجام رسید. میانگین طول نسبی روده ۰۷۴ بود که موید رژیم گوشتخواری است. و با توجه به خصوصیات ظاهری آن چنین بنظر می رسد که از انواع پلانکتون های جانوری تغذیه نماید. میزان شاخص خالی بودن روده برابر با ۲۳۵ تعیین شد که این ماهی را در زمره انواع نسبتا پرخور قرار میدهد. همچنین بررسی میزان شدت تغذیه حاکی از عدم تغذیه مناسب این ماهی در منطقه مورد بررسی بود. بر اساس نتایج حاصله از محتویات روده مشخص گردید که سه راسته فیتوپلانکتونی شامل Crysophyta، Chlorophyta و Cyanophyta و دو راسته زئوپلانکتونی Copepoda و Cladoceraتغذیه این ماهی را در رودخانه سفیدرود تشکیل میدهند. علاوه بر این، تعدادی موجود مختلف اعم از گیاهی و جانوری با اندازه های بزرگتر از فیتوپلانکتون و زئوپلانکتون در جیره غذایی ماهیهای تغذیه شده وجود داشت که Chironomidae Larvae وGomphonaema از شاخص ترین آنها بود. با عنایت به نوسانات شاخص های ضریب وضعیت(k) ، شاخص گاستروسوماتیک (GSI) و گنادوسوماتیک (GSR) بر اساس ماه ها و ایستگاه های مختلف و نیز افزایش شاخص پر بودن لوله گوارش (IF) در ایستگاه های بالادست رودخانه مشخص گردید که در دوره مهاجرت شاه کولی به رودخانه سفید رود، فعالیت تخمریزی نسبت به فعالیت تغذیه ای از اهمیت بیشتری برخوردار است و ماهی در ایستگاه هایی که در آن تخمریزی می کند همزمان از مواد غذایی که در محیط وجود دارد تغذیه می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.