مقاله بررسی اثر مقادیر نیتروژن مصرفی و تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر مقادیر نیتروژن مصرفی و تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم گندم دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر مقادیر نیتروژن مصرفی و تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مقادیر نیتروژن مصرفی و تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر مقادیر نیتروژن مصرفی و تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم گندم :

مقاله بررسی اثر مقادیر نیتروژن مصرفی و تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم گندم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۱۷ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر مقادیر نیتروژن مصرفی و تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم گندم
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نیتروژن
مقاله خشکی
مقاله ارقام گندم
مقاله عملکرد دانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر کود نیتروژنه و تنش خشکی بر عملکرد بیولوژیکی، عملکرد دانه و اجزای عملکرد ارقام مختلف گندم، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار در مزرعه آزمایشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل ارقام گندم چمران، فلات و شووا، کود نیتروژنه در دو سطح (۵۰ و۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار) و سطوح تنش خشکی (عدم تنش و تنش خشکی در مرحله پر شدن دانه) بودند. ارقام چمران و فلات گندم نان و رقم شووا گندم دوروم هستند. نتایج آزمایش نشان داد که در شرایط تنش خشکی رقم چمران عملکرد دانه بیشتری (۵۵۸۴ کیلوگرم در هکتار) در مقایسه با رقم شووا (۵۳۳۲ کیلوگرم در هکتار) و رقم فلات (۴۸۲۱ کیلوگرم در هکتار) داشت. افزایش مصرف نیتروژن باعث افزایش عملکرد دانه به میزان ۴۵ درصد در مقایسه با تیمار مصرف کمتر نیتروژن گردید. واکنش به نیتروژن برای ارقام چمران و شووا بیشتر از فلات بود. تعداد سنبله در واحد سطح، تعداد دانه درسنبله و وزن هزار دانه در افزایش عملکرد دانه موثر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.