بررسی محله کرموکلیچه اصفهان با استفاده از روش تحلیل عرصه های مرتبط تصمیم گیری و با تاکید بر رویکرد بینابینی مداخله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی محله کرموکلیچه اصفهان با استفاده از روش تحلیل عرصه های مرتبط تصمیم گیری و با تاکید بر رویکرد بینابینی مداخله دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی محله کرموکلیچه اصفهان با استفاده از روش تحلیل عرصه های مرتبط تصمیم گیری و با تاکید بر رویکرد بینابینی مداخله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی محله کرموکلیچه اصفهان با استفاده از روش تحلیل عرصه های مرتبط تصمیم گیری و با تاکید بر رویکرد بینابینی مداخله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی محله کرموکلیچه اصفهان با استفاده از روش تحلیل عرصه های مرتبط تصمیم گیری و با تاکید بر رویکرد بینابینی مداخله :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

رشد جمعیت، توف زندگی شهرنشینی، به گسترش افقی شهرها و به دنبال آن کمبود زمین برای مسکن و خدمات شهری از یک طرف، وجود بافت ها این در شهرها که به سبب فقر مالی ساکنین فاقد استاندارد ساخته شده و با مرور زمان فرسوده شده اند از طرفی دیگر، موجبات تفکر و اندیشه و برنامه ریزی برای سامان دهی این بافت ها را فراهم می آورد. این مقاله به بررسی و تجزیه و تحلیل بافت فرسوده محله کرم و کلیچه اصفهان پرداخت و به منظور تدوین برنامه ها و سیاست های کلان و راهبردی و براساس نقاط قوت و ضعف، فرصت ها و تهدیدها SWOT ولز قابلیت ها و ظرفیت فضاها از روش تحلیل ارزش های مرتبط تصمیم گیری AIDA استفاده شده است. پس از آن سناریو هوای مناسب برای برنامه ریزی در قسمت نهایی برنامه، ارایه پیشنهادات، آورده شده است. در پایان بین سه رویکرد نوگرایان، زیست محیطی و بینابینی ، با توجه به پیشینه روستایی بافت و فرسودگی بافت شهری کنونی، رویکرد بینابینی را برای تعیین حوزه های مداخله انتخاب شد. در چنین حالتی می توان اذعان داشت مداخلات از ماهیتی توسعه ای برخوردار بود و تحقق آن متضمن منافع عمومی است. مطالعات و بررسی های انجام گرفته نشان داد که فرسودگی کالبدی به واسطه بالا بودن فرسودگی اقتصادی و اجتماعی بوده و بنابراین این محل بیش از همه نیازمند ارایه برنامه های اجتماعی و اقتصادی در جهت افزایش مشارکت در بهبود شرایط ساکنان در راستای نوسازی، بهسازی و بازسازی محله شان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.