تبیین الگوهای موفق مشارکت اجتماعی در شهر تهران مطالعه موردی: سازمان های مردم نهاد(سمن ) محیط زیست شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تبیین الگوهای موفق مشارکت اجتماعی در شهر تهران مطالعه موردی: سازمان های مردم نهاد(سمن ) محیط زیست شهر تهران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تبیین الگوهای موفق مشارکت اجتماعی در شهر تهران مطالعه موردی: سازمان های مردم نهاد(سمن ) محیط زیست شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تبیین الگوهای موفق مشارکت اجتماعی در شهر تهران مطالعه موردی: سازمان های مردم نهاد(سمن ) محیط زیست شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تبیین الگوهای موفق مشارکت اجتماعی در شهر تهران مطالعه موردی: سازمان های مردم نهاد(سمن ) محیط زیست شهر تهران :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

پژوهش های گذشته نشان داده است که میزان مشارکت در فعالیت های داوطلبانه و انجمن های مردمی پایین می باشد. لذا حداقل مشارکتی که در سازمان های مردم نهاد صورت می گیرد مهم و قابل بررسی می باشد، این پژوهش برآن شد تا با روش کیفی گرندد تیوری در پی تبیین جامعه شناختی عوامل موثر بر مشارکت این کنشگران باشد . داده ها با مصاحبه نیمه ساختاریافته از موسس یا هییت مدیره سمن های محیط زیستی جمع آوری شده و سپس با کدگذاری باز، محوری، فرایندی و گزینشی به تحلیل داده ها پرداخته شد و با ارایه مدل و نظریه، ارتباط یافته ها ترسیم شد. دو مقوله ی دغدغه مندی و معنای زندگی به عنوان مقوله های مرکزی مشخص شدند، این دو مقوله موثرترین عوامل برای حضور فعال و خودجوش مشارکت کنندگان در سمن ها است، در واقع دغدغه مندی حالت های عاطفی، ذهنی و روانی کنشگران می باشد که آنها را وادار به حرکت های گروهی و سازمان یافته برای اثربخشی و بهبود اوضاع محیط زیست می کند و چنین اقداماتی به آنها هم حس رضایت درونی و آرامش می دهد و هم زندگی و حیات را نیز معنادار می کند. قابل توجه است که دغدغه مندی در مشارکت اجتماعی با ویژگی هایی متمایز از سایر دغدغه ها می باشد. از دیگر عوامل موثر بر مشارکت مقوله های ویژگی های شخصیتی، تجربه های دوران زندگی و نظام ارزشی می باشند. به طور کلی عوامل موثر در مشارکت شامل: دغدغه مندی، یافتن معنای زندگی، نظام ارزشی، حمایت اطرافیان، اراده داشتن، کسب آرامش و رضایت خاطر و پاداش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.