مقاله کشت آزمایشگاهی Arthrospira platensis در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کشت آزمایشگاهی Arthrospira platensis در ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کشت آزمایشگاهی Arthrospira platensis در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کشت آزمایشگاهی Arthrospira platensis در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کشت آزمایشگاهی Arthrospira platensis در ایران :

مقاله کشت آزمایشگاهی Arthrospira platensis در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا) از صفحه ۳۷ تا ۴۹ منتشر شده است.
نام: کشت آزمایشگاهی Arthrospira platensis در ایران
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسپیرولینا
مقاله کشت آزمایشگاهی
مقاله تولید نیمه انبوه
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق گونه خالص اسپیرولینا از اندونزی به منظور کشت به ایران منتقل شد. پس از بررسی های میکروسکوپی با استفاده از کلید شناسایی طبق شکل ظاهری، قطر و طول سلول، و اندازه تریکومهای جلبک سلول در محیط مایع و نیمه جامد به عنوان Arthrospira platensis شناسایی شد. جلبک در محیط آزمایشگاه طی ۴۰ روز کشت داده شد و هر ۲روز یکبار تراکم سلولها محاسبه شد. ابتدا در ظروف ۳۰۰ml و سپس در ظروف ۱۵ لیتری در شرایط آزمایشگاهی کشت داده شد و سپس با هدف تولید نیمه انبوه در شرایط گلخانه ای به منظور کنترل دما و با استفاده از محیط کشت جردن و نور غیر مستقیم خورشید در وان های ۱۰۰ لیتری اسپیرولینا تولید گردید. هر کدام از تیمارها ۵ تکرار داشتند. بیشترین تراکم سلولی در ظروف ۳۰۰ میلی لیتری در یک دوره ۱۸ روزه با ۲ میلی لیتر در لیتر محیط کشت کانوی، ۲۰ میلی لیتر در لیتر بذر اسپیرولینا با تراکم اولیه ۱۷۵۰۰سلول در لیتر در شرایط نوری ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی با لامپ فلورسانت ۴۰ واتی و ۲۴ ساعت هوادهی توسط لام نئوبار حدود ۱۲۷۵۰۰ سلول در لیتر و در ظروف ۱۵ لیتری با همین شرایط و دوره ۲۹ روزه تراکم سلولی ۴۰۰۰۰۰ سلول در لیتر حاصل گردید. در وان های ۱۰۰ لیتری کشت نیمه انبوه هنگامی که تراکم سلولی و اندازه اسپیرولینا مناسب بود برداشت بصورت نیمه مداوم صورت گرفت و توده زنده آن خشک گردید و اسپیرولینای پودری تهیه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.