مقاله اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره پیش دان جوجه های گوشتی بر عملکرد هفتگی و شاخص های هماتولوژی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره پیش دان جوجه های گوشتی بر عملکرد هفتگی و شاخص های هماتولوژی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره پیش دان جوجه های گوشتی بر عملکرد هفتگی و شاخص های هماتولوژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره پیش دان جوجه های گوشتی بر عملکرد هفتگی و شاخص های هماتولوژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره پیش دان جوجه های گوشتی بر عملکرد هفتگی و شاخص های هماتولوژی :

مقاله اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره پیش دان جوجه های گوشتی بر عملکرد هفتگی و شاخص های هماتولوژی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۴۵ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره پیش دان جوجه های گوشتی بر عملکرد هفتگی و شاخص های هماتولوژی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسیدهای امینه گوگرددار
مقاله جوجه های گوشتی
مقاله عملکرد
مقاله جیره پیشدان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره اغازین جوجه های گوشتی بر افزایش وزن، مصرف غذا و ضریب تبدیل غذا در یک طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. تعداد ۲۸۸ قطعه جوجه یکروزه سویه راس ۳۰۸ به ۱۶ گروه تقسیم شدند. تیمارهای غذایی چهار سطح ۰۷، ۰۸ (توصیه NRC)، ۹/۰ و ۱۰ درصد از اسیدهای امینه گوگرددار بودند. مصرف غذا و افزایش وزن بصورت هفتگی اندازه گیری شدند و ضریب تبدیل بر مبنای ان ها محاسبه شد. شاخص های هماتولوژی در ۲۱ روزگی اندازه گیری شدند. در ۸ تا ۱۴ روزگی، افزایش وزن جوجه هایی که سطوح ۰۹ و ۱۰ درصد از اسیدهای امینه گوگرددار را مصرف کردند بطور معنی داری (p<0.05) از گروه تغذیه شده با ۰۷ درصد بیشتر بود. در سن ۱۵ تا ۲۱ روزگی، گروه تغذیه شده با ۰۷ درصد از اسیدهای امینه گوگرددار بطور معنی داری (p<0.05) افزایش وزن و مصرف غذای کمتری نسبت به سایر گروه ها داشت. فقط در ۱۵ تا ۲۱ روزگی، گروه تغذیه شده با ۰۷ درصد از اسیدهای امینه گوگرددار، بطور معنی داری ((p<0.05 مصرف غذای کمتری نسبت به سایر گروه ها داشت. فقط در ۸ تا ۱۴ روزگی، ضریب تبدیل غذایی جوجه هایی که ۰۹ درصد از اسید امینه گوگرددار را در جیره مصرف کردند، بطور معنی داری ((p<0.05 کمتر از گروه تغذیه شده با ۰۷ درصد از اسیدهای امینه گوگرددار بود. گروه تغذیه شده با ۰۷ درصد از اسیدهای امینه گوگرددار در ۲۱ روزگی وزن نهایی کمتری ((p<0.05 نسبت به گروه های دیگر داشت. تیمارهای غذایی تاثیری بر شاخص های هماتولوژی نداشتند. طبق نتایج این تحقیق، به نظر می رسد که سطح اسیدهای امینه گوگرددار جیره پیشدان جوجه های گوشتی که توسط انجمن تحقیقات ملی (۱۹۹۴) توصیه شده است، کافی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.