مقاله بررسی میزان آلودگی گوشت های قرمز توزیع شده در شهر تبریز به یرسینیا انتروکولیتیکا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان آلودگی گوشت های قرمز توزیع شده در شهر تبریز به یرسینیا انتروکولیتیکا دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آلودگی گوشت های قرمز توزیع شده در شهر تبریز به یرسینیا انتروکولیتیکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آلودگی گوشت های قرمز توزیع شده در شهر تبریز به یرسینیا انتروکولیتیکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آلودگی گوشت های قرمز توزیع شده در شهر تبریز به یرسینیا انتروکولیتیکا :

مقاله بررسی میزان آلودگی گوشت های قرمز توزیع شده در شهر تبریز به یرسینیا انتروکولیتیکا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۵۱ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان آلودگی گوشت های قرمز توزیع شده در شهر تبریز به یرسینیا انتروکولیتیکا
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله یرسینیا انتروکولیتیکا
مقاله گوشت قرمز
مقاله آلودگی
مقاله تبریز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یرسینیا انتروکولیتیکا یکی از عوامل بیماریزای روده ای است که از طریق آب و مواد غذایی، به ویژه گوشت آلوده به انسان منتقل می شود. خوردن چنین گوشتی به صورت خام یا نیمه پز باعث ابتلای به بیماریهای مختلف می شود. هدف از این تحقیق بررسی فراوانی باکتری فوق در انواع گوشت قرمز موجود در شهر تبریز و مقایسه نسبت های آلودگی در میان آنها بود. بدین منظور ۱۲۰ نمونه گوشت قرمز با روش نمونه برداری تصادفی خریداری شد. گوشت ها بر اساس پارامترهای بسته بندی و غیر بسته بندی، نحوه نگهداری و مدت زمان ماند گاری دسته بندی شدند. در روند کار آزمایشات میکروبی لازم شامل تغلیظ نمونه ها در شرایط سرما، کشت در محیط انتخابی، جداسازی باکتری و تعیین جنس و گونه با تست های بیوشیمیایی و آنزیمی اختصاصی انجام گرفت. ۱۳۳% از کل گوشت های مورد مطالعه آلوده به باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا بودند. آنالیز نتایج نشان دادند که اختلاف معنی داری در میزان فراوانی آلودگی مابین دسته های مختلف نمونه ها وجود نداشت. میزان قابل توجهی از گوشت های قرمز آلوده به باکتری فوق بوده و چنانچه در حین پخت غذاهای گوشتی حرارت کافی اعمال نگردد، نگهداری بعدی غذا در یخچال فرصت لازم برای تکثیر باکتری را فراهم اورده و با توجه به نبودن علایم ظاهری فساد، سبب بروز گاستروانتریت و دیگر عوارض گوارشی در مصرف کنندگان می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.