ارزیابی کیفیت آبخوان دشت بجنورد با استفاده از نمودارهای کیفی و نقشه های هم میزان برای مصارف شرب، کشاورزی و صنعت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کیفیت آبخوان دشت بجنورد با استفاده از نمودارهای کیفی و نقشه های هم میزان برای مصارف شرب، کشاورزی و صنعت دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کیفیت آبخوان دشت بجنورد با استفاده از نمودارهای کیفی و نقشه های هم میزان برای مصارف شرب، کشاورزی و صنعت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کیفیت آبخوان دشت بجنورد با استفاده از نمودارهای کیفی و نقشه های هم میزان برای مصارف شرب، کشاورزی و صنعت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کیفیت آبخوان دشت بجنورد با استفاده از نمودارهای کیفی و نقشه های هم میزان برای مصارف شرب، کشاورزی و صنعت :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در این پژوهش کیفیت منابع آب زیرزمینی دشت بجنورد براساس داده های شهریورماه سال ۱۳۹۲ مورد ارزیابی قرار گرفت. از ۱۷ حلقه چاه، نمونه برداری و پارامترهای pH، هدایت هیدرولیکی، کل جامدات محلول، سختی کل، دما، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، کلر، سولفات و بیکربنات اندازه گیری شددند. از این داده ها برای محاسبه شاخص های نسبت جذبی سدیم، لانژلیه و رایزنر و رسم نمودارهای پایپر، شولر و ویلکاکس با کمک نرم افزار Aquachem استفاده گردید. همچنین پهنه بندی کلر و هدایت هیدرولیکی برمبنای روش درون یابی IDW تهیه شد. براساس نمودار پایپر، تیپ و رخساره غالب دشت، بیکربناته سدیک تعیین شد و براساس نمودار ویلکاکس در کلاس غالب C3S1 قرار گرفت که رده کیفی متوسط برای مصارف کشاورزی می باشد. براساس استاندارد شولر نیز کیفیت غالب دشت برای شرب قابل قبول ارزیابی شد. همچنین براساس شاخص های لانژلیه و رایزنر اکثر نمونه ها کیفیت رسوبگذار دارند. به طور کلی روند تغییرات کیفیت منابع آب مورد مطالعه در نقشه ها و نمودارهای ارایه شده بیانگر این است که کیفیت این منابع از جنوب غربی به سمت شمال و شمال شرقی و مرکز دشت کاهش می یابدکه با جهت جریان های زیرزمینی تطابق دارد. بخش اعظم سطح محدوده مطالعاتی را سازندهای سخت آهکی و دولومیت های سازند تیرگان پوشش داده است. به همین دلیل واحدهای کربناته این منطقه از پتانسیل آبی بالایی برخوردار هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.