ارزیابی ریسک سلامت آرسنیک در برخی محصولات کشاورزی، دو روستای شهرستان قروه استان کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ریسک سلامت آرسنیک در برخی محصولات کشاورزی، دو روستای شهرستان قروه استان کردستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ریسک سلامت آرسنیک در برخی محصولات کشاورزی، دو روستای شهرستان قروه استان کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ریسک سلامت آرسنیک در برخی محصولات کشاورزی، دو روستای شهرستان قروه استان کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ریسک سلامت آرسنیک در برخی محصولات کشاورزی، دو روستای شهرستان قروه استان کردستان :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

زمینه و هدف: آلودگی مواد غذایی به عنصر سمی آرسنیک، یکی از مسایل مهمی است که موجب به خطر انداختن بهداشت عمومی و سلامت موجودات زنده می شود. با توجه به اهمیت استفاده از مواد غذایی سالم، کنترل غلظت آرسنیک جهت حفظ سلامتی مصرف کننده حایز اهمیت است. لذا این تحقیق با هدف ارزیابی ریسک آرسنیک نسبت به بیماری های سرطانی و غیر سرطانی از طریق مصرف برخی محصولات کشاورزی در دو گروه مردان و زنان روستاهای قوجاق و گیلکلو شهرستان قروه، استان کردستان انجام شده است. روش بررسی: در این تحقیق غلظت آرسنیک با توجه به اطلاعات آماری به دست آمده از شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کردستان در محصولات کشاورزی مورد مطالعه در محل های مورد نظر مشخص شد. همچنین ارزیابی ریسک غیرسرطانی و سرطانی با استفاده از شاخص آژانس حفاظت محیط زیست (EPA) مورد سنجش قرار گرفت.یافته ها: نتایج مطالعه نشان داد که مقدار ریسک غیر سرطانی برای آرسنیک برای محصولات مورد مطالعه در هر دو روستا پایین تر از یک بود. در بین نمونه های مورد آزمایش ریسک سرطانی آرسنیک به واسطه مصرف گندم در هر دو روستا نسبت به سایر محصولات بیشتر بود که در روستای گیلکلو و در گروه زنان بالاترین میزان ریسک سرطانی برابر با ۷-۱۰ × ۰۰/۳ فرد به دست آمد. بحث و نتیجه گیری: نتایج نشان داد که خطری از لحاظ بهداشتی مناطق مورد مطالعه را تهدید نمی کند. همچنین احتمال ریسک سرطانی برای این عنصر به واسطه مصرف محصولات مورد مطالعه در هر دو روستا در سطح پایین می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.