آشکارسازی روند تغییرات پوشش اراضی تالاب هور العظیم با استفاده از سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آشکارسازی روند تغییرات پوشش اراضی تالاب هور العظیم با استفاده از سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آشکارسازی روند تغییرات پوشش اراضی تالاب هور العظیم با استفاده از سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آشکارسازی روند تغییرات پوشش اراضی تالاب هور العظیم با استفاده از سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آشکارسازی روند تغییرات پوشش اراضی تالاب هور العظیم با استفاده از سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

تهیه نقشه پوشش اراضی، برای بسیاری از فعالیت های برنامه ریزی و مدیریت دارای اهمیت است. امروزه تصاویر ماهواره ای و تکنیک های سنجش از دور، به دلیل فراهم اوردن داده های به هنگام و قابلیت بالای آنالیز تصاویر، کاربرد گسترده ای در تمامی بخش ها از جمله کشاورزی و منابع طبیعی دارند. در پژوهش حاضر، به منظور تهیه نقشه پوشش اراضی تالاب هور العظیم از داده-های ماهواره ای لندست سنجنده TM به تاریخ فروردین ۱۳۶۵ و تصویر سنجنده OLI به تاریخ فروردین ۱۳۹۴ استفاده شد. ابتدا تصاویر با میانگین خطای مربعات کمتر از ۵/۰ پیکسل تصحیح هندسی شدند. جهت طبقه بندی تصویر، از روش طبقه بندی حداکثر احتمال با به کارگیری نقشه شاخص پوشش گیاهی (NDVI) به عنوان داده کمکی استفاده شد. در نهایت نقشه پوشش اراضی تالاب با ۳ طبقه بایر، پوشش گیاهی و پهنه های آبی تهیه گردید. جهت ارزیابی صحت نتایج طبقه بندی، نقشه تولید با نقشه واقعیت زمینی ایجاد شده از طریق GPS و Google Earth مورد بررسی قرار گرفت. ضریب کاپا و صحت کلی طبقه بندی به روش حداکثر احتمال برای تصویر TM به ترتیب ۸۵/۰ و ۹۲/۰ و برای تصویر OLI به ترتیب ۸۹/۰ و ۹۲/۰ برآورد گردید. براساس نتایج، اراضی بایر ۴۸/۲۷ درصد افزایش یافته که ۸۴/۲۲ درصد آن از طریق کاهش پوشش گیاهی و ۶۳/۴ درصد نیز از طریق کاهش پهنه های آبی و تبدیل شدن این مناطق به اراضی بایر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.