مقاله بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشه زایی قلمه های زیتون “رقم رشید”


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشه زایی قلمه های زیتون “رقم رشید” دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشه زایی قلمه های زیتون “رقم رشید”  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشه زایی قلمه های زیتون “رقم رشید”،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشه زایی قلمه های زیتون “رقم رشید” :

مقاله بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشه زایی قلمه های زیتون “رقم رشید” که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران) از صفحه ۱۷۳ تا ۱۷۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشه زایی قلمه های زیتون “رقم رشید”
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص های ریشه زایی
مقاله زیتون IBA،H۲O۲ ,H۳BO۳
مقاله ویتامین ب ۱

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی کاربرد همزمان پراکسید هیدروژن (H۲O۲) ، اسید بوریک (H۳BO۳)و تیامین (ویتامین ب ۱) در افزایندگی و یا کاهندگی تاثیر ایندول بوتیریک اسید (IBA) در ریشه زایی قلمه های زیتون “رقم رشید” در پاییز ۱۳۸۷ و بهار ۱۳۸۸ انجام پذیرفت. در این بررسی از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار و ۵ قلمه در هر تکرار استفاده گردید. نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن هر کدام از این ترکیبات مجزا و یا با یکدیگر به IBA موجب افزایش شاخص های ریشه زایی مانند درصد ریشه دهی قلمه ها، تعداد و میانگین طول ریشه ها گردیدند. افزودن تیامین، اسید بوریک و پراکسید هیدروژن به IBA به ترتیب موجب افزایش ریشه دهی قلمه ها به میزان ۶ ، ۱۶ و ۲۰ درصد شده اند. افزودن دو به دو آنها به IBA نیز ریشه دهی قلمه ها را افزایش داده است. کاربرد توام این مواد نسبت به IBA تنها، ریشه زایی قلمه ها را تا دو برابر افزایش داد. همچنین نتایج حاکی از آنست که کاربرد مواد شیمیایی مذکور، شاخص های ریشه زایی قلمه ها را در پاییز نسبت به بهار بیشتر افزایش داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.