مقاله بررسی اثر جلبک دونالی یلا (Dunaliella salina) بر تغییرات شاخص های ایمنی (کمپلمان و پراکسیداز) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر جلبک دونالی یلا (Dunaliella salina) بر تغییرات شاخص های ایمنی (کمپلمان و پراکسیداز) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر جلبک دونالی یلا (Dunaliella salina) بر تغییرات شاخص های ایمنی (کمپلمان و پراکسیداز) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر جلبک دونالی یلا (Dunaliella salina) بر تغییرات شاخص های ایمنی (کمپلمان و پراکسیداز) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر جلبک دونالی یلا (Dunaliella salina) بر تغییرات شاخص های ایمنی (کمپلمان و پراکسیداز) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

مقاله بررسی اثر جلبک دونالی یلا (Dunaliella salina) بر تغییرات شاخص های ایمنی (کمپلمان و پراکسیداز) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا) از صفحه ۳ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر جلبک دونالی یلا (Dunaliella salina) بر تغییرات شاخص های ایمنی (کمپلمان و پراکسیداز) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جلبک دونالی یلا
مقاله Dunaliella salina
مقاله قزل آلای رنگین کمان
مقاله کمپلمان
مقاله پراکسیداز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه به بررسی، اثر جلبک دونالی یلا بر تغییرات فعالیت اجزای C3 و C4 کمپلمان و پراکسیداز در ماهی قزل آلای رنگین کمان مورد مطالعه قرار گرفته است. شاخص های مورد استفاده، تعیین میزان کمپلمان های C3 و C4 و پراکسیداز وبررسی تغییرات در شاخص های ایمنی بوده است. ماهی ها در ۵ تیمار با تراکم جلبک دونالی یلا خالص به مقادیر صفر (شاهد)، ۵، ۷، ۹ و ۱۱ گرم در کیلوگرم غذا به مدت ۳ ماه تغذیه شدند و در دو مرحله، یکی در ابتدای ماه اول (شاهد ۱) و دیگری پس از اتمام ماه سوم پرورش (شاهد ۲)، به طور تصادفی (به تعداد ۲۵ عدد) از آن ها نمونه برداری برای گرفتن خون صورت گرفت و برای سنجش کمپلمان و پراکسیداز به آزمایشگاه فرستاده شدند. نتایج آزمایش نشان دادند، که میزان C3 و C4 و پراکسیداز با افزایش مقدار جلبک دونالی یلا و زیاد شدن وزن افزایش یافتند، به طوری که افزایش وزن نهایی در تیمار ۴ به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود و بیشترین میزان افزایش طول در تیمار ۴ مشاهده گردید، که با تیمار ۱ دارای اختلاف آماری معنی داری بود (P<0.05). توجه به نتایج حاضر نشان می دهد که روند تغییرات ایمونولوژیک در ماهی قزل آلای رنگین کمان در نتیجه تغذیه با جلبک دونالی یلا رو به افزایش است. افزایش این شاخص ها نشان دهنده این امر است که بتاکاروتن موجود در این جلبک به شکل قابل توجهی سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان را تحریک می کند و اثر مثبتی بر افزایش مقاومت آن دارد. بنابراین با رعایت شرایط این آزمایش، می توان از جلبک دونالی یلا به عنوان یک ماده موثر در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان به منظور بهره گیری از خواص مثبت فیزیولوژیک آن استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.