مقاله عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (.Pyrus communis L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (.Pyrus communis L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (.Pyrus communis L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (.Pyrus communis L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (.Pyrus communis L) :

مقاله عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (.Pyrus communis L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران) از صفحه ۱۸۹ تا ۱۹۶ منتشر شده است.
نام: عوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (.Pyrus communis L)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میوه گلابی
مقاله آزمون نشاسته
مقاله سفتی بافت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
عوامل مختلفی نظیر شمارش تعداد روز بعد از تمام گل تا زمان برداشت، تغییر ظاهری رنگ میوه و درصد مواد جامد محلول آن جهت تعیین زمان مناسب برداشت معرفی شده است. لیکن این عوامل تا حد زیادی به عوامل اقلیمی سالیانه، نوع رقم، موقعیت میوه روی درخت و مدیریت باغ بستگی دارند. در این تحقیق بعضی از عوامل فوق به همراه عوامل مکملی نظیر تغییرات میزان سفتی بافت میوه، درصد ماده خشک، درصد اسیدیته،pH آب میوه و تغییرات نشاسته بصورت مقایسه ای در یک دوره ۴ ماهه طی فصل رشد و دو ماه انبارمانی میوه در ۹ رقم گلابی خارجی و داخلی به ترتیب شامل اسپادونا، بارتلت، بیروتی، درگزی، دوشس، شاه میوه، فلسطینی، کوشیا و لوئیزبون مورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیق میزان درصد مواد جامد محلول و pH آب میوه روند افزایشی و از سوی دیگر اسیدیته میوه روند کاهشی با رویکرد بسیار کند و یکنواخت داشت. درصد ماده خشک میوه تقریبا ثابت بود به صورتی که امکان استفاده از آنها در تعیین زمان مناسب برداشت مقدور نبود. در صورتی که شاخص تغییرات میزان سفتی بافت میوه دارای روند کاهشی محسوس و الگوی رفتاری مشابه ای در میوه بخش های مختلف تاج درخت بود. همچنین آزمون نشاسته به دلیل عدم بروز تغییرات قابل توجه، روش موثر و کاربردی جهت تعیین بلوغ تجاری میوه گلابی نبود. نتایج بدست آمده نشان می دهد که سفتی بافت میوه می تواند یکی از موثرترین روش ها در تعیین بلوغ تجاری میوه گلابی محسوب شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.