مقاله بررسی فراوانی شانه داران و تاثیر فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب روی تراکم آنها در خوردورق و غزاله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی شانه داران و تاثیر فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب روی تراکم آنها در خوردورق و غزاله دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی شانه داران و تاثیر فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب روی تراکم آنها در خوردورق و غزاله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی شانه داران و تاثیر فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب روی تراکم آنها در خوردورق و غزاله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی شانه داران و تاثیر فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب روی تراکم آنها در خوردورق و غزاله :

مقاله بررسی فراوانی شانه داران و تاثیر فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب روی تراکم آنها در خوردورق و غزاله که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا) از صفحه ۵۹ تا ۷۱ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی شانه داران و تاثیر فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب روی تراکم آنها در خوردورق و غزاله
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله .Pleurobrachia sp
مقاله فراوانی
مقاله خور دورق
مقاله خور غزاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق تغییرات تراکم شانه داران طی ماه های مختلف از مهرماه ۱۳۸۴ تا شهریور ماه ۱۳۸۵ در آبهای سطحی خور دورق و غزاله در استان خوزستان بررسی شد. همچنین تغییرات فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب از قبیل دما، شوری، کدورت، سختی، ۴PO، NO3، ph، NO2، DO، BOD5 در طی ماه های نمونه برداری اندازه گیری شد. تمامی شانه داران مشاهده شده در این مطالعه از جنسPleurobrachia sp. بودند. کمترین میانگین تراکمPleurobrachia sp. در تیرماه ۱۳۸۵ (۰۶ تعداد در متر مکعب) در خور دورق و بیشترین میانگین تراکم آنها در بهمن ماه ۱۳۸۴ (۲۸۴۶۷ تعداد در متر مکعب) در خور غزاله بود. با توجه به نتایج این تحقیق شوری (P<0.05) و دمای آب (P<0.05) بر روی فراوانی Pleurobrachia sp. در خور دورق اثر معنی دار و کاهشی دارد. در خور غزاله نیز دمای آب (P<0.05) بر فراوانی این شانه دار اثر معنی دار و کاهشی را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.