مقاله علل هیرسوتیسم در خانم ها در سنین قبل از یائسگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله علل هیرسوتیسم در خانم ها در سنین قبل از یائسگی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله علل هیرسوتیسم در خانم ها در سنین قبل از یائسگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علل هیرسوتیسم در خانم ها در سنین قبل از یائسگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله علل هیرسوتیسم در خانم ها در سنین قبل از یائسگی :

مقاله علل هیرسوتیسم در خانم ها در سنین قبل از یائسگی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در پوست و زیبایی از صفحه ۱۱۹ تا ۱۲۴ منتشر شده است.
نام: علل هیرسوتیسم در خانم ها در سنین قبل از یائسگی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیرسوتیسم
مقاله سندرم تخمدان پلی کیستیک
مقاله آکنه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: به وجود مو های ترمینال در نواحی حساس به آندروژن در بدن خانم ها هیرسوتیسم گفته می شود. هیرسوتیسم یک مشکل بالینی شایع در خانم ها می باشد و در %۵ تا %۱۰ خانم های در سنین باروری دیده می شود. هدف از این مطالعه بررسی اتیولوژی هیرسوتیسم و یافته های بالینی همراه با آن در خانم های غیر یائسه می باشد.
روش اجرا: در این مطالعه که به روش مقطعی انجام شد، ۲۰۰ خانم مبتلا به هیرسوتیسم که از اول اردیبهشت ۱۳۸۷ اول اردیبهشت ۱۳۸۹ به درمانگاه پوست مراجعه کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. پس از شرح حال دقیق و معاینه فیزیکی، سونوگرافی لگنی جهت بررسی تخمدان ها و بررسی های آزمایشگاهی شامل تستوسترون توتال خون، پرولاکتین، دی هیدرواپی آندروسترون سولفات و ۱۷ ـ هیدروکسی پروژسترون صبحگاهی در همه بیماران و آزمایش TSH در ۱۰ بیمار انجام شد.
یافته ها: شایع ترین علت هیرسوتیسم در مطالعه ما سندرم تخمدان پلی کیستیک (%۵۴۵ موارد) و به دنبال آن هیرسوتیسم ایدیوپاتیک (%۴۰ موارد) بودند. سایر علل هیرسوتیسم شامل پرولاکتینوما (%۲)، هیپوتیروئیدیسم (۱%) و مصرف دارو (۲۵%) بودند. ازنظر شدت ۱۰۹ بیمار (۵۴۵%) هیرسوتیسم خفیف، ۸۵ بیمار (۴۲۵%) هیرسوتیسم متوسط و ۶ بیمار (۳%) هیرسوتیسم شدید داشتند. در ۱۰۵ بیمار (۵۲۵%) سابقه فامیلی مثبت از هیرسوتیسم وجود داشت. یافته های بالینی همراه با هیرسوتیسم شامل آکنه (۵۲۵%)، اختلال در عادت ماهیانه (۳۵%)، آلوپسی آندروژنتیک (۱۵%)، آکانتوزیس نگریکانس (۷۵%) و چاقی (۳۷۵%) بود.
نتیجه گیری: سندرم تخمدان پلی کیستیک و هیرسوتیسم ایدیوپاتیک علل اصلی هیرسوتیسم در خانم های غیریائسه می باشند. در اکثر موارد می توان با شرح حال دقیق و معاینه فیزیکی علت هیرسوتیسم را تشخیص داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.