مقاله اثرات هیستوپاتولوژیک مورفین قبل از بارداری بر روی کلیه نوزاد موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات هیستوپاتولوژیک مورفین قبل از بارداری بر روی کلیه نوزاد موش صحرایی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات هیستوپاتولوژیک مورفین قبل از بارداری بر روی کلیه نوزاد موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات هیستوپاتولوژیک مورفین قبل از بارداری بر روی کلیه نوزاد موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات هیستوپاتولوژیک مورفین قبل از بارداری بر روی کلیه نوزاد موش صحرایی :

مقاله اثرات هیستوپاتولوژیک مورفین قبل از بارداری بر روی کلیه نوزاد موش صحرایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۱ تا ۶ منتشر شده است.
نام: اثرات هیستوپاتولوژیک مورفین قبل از بارداری بر روی کلیه نوزاد موش صحرایی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیستوپاتولوژیک
مقاله مورفین
مقاله کلیه
مقاله نوزاد موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مورفین یک داروی مخدر ضد درد قوی و یک ماده فعال در تریاک است. همچنین یک محصول آندوکرین طبیعی در انسان ها و حیوانات می باشد. مرفین از دسته داروهای شبه تریاک می باشد. این دارو برای درمان دردهای خفیف تا شدید استفاده می شود. مطالعه به منظور بررسی اثرات هیستوپاتولوژیک مورفین برروی بافت کلیه نوزاد موش صحرایی انجام شد. در این تحقیق ۴۰ سر موش صحرایی (۲۰ سر نر و ۲۰ سر ماده) نژاد ویستار از انستیتو رازی ایران خریداری شد. سن موش ها در حدود ۸ هفته و وزن آنها در حدود ۲۵۰±۱۰g بود. ۲۰ سر موش ماده به دو گروه کنترل ((n=10 و آزمایش (n=10) تقسیم شدند. به گروه آزمایش داروی مورفین روزانه به میزان ۴ mg/kg به روش داخل عضلانی(IM) به مدت ۳۰ روز تجویز شد. به گروه کنترل نرمال سالین به میزان روزانه یک سی سی به روش داخل عضلانی به مدت ۳۰ روز تجویز شد. پس از پایان ماه اول موش های ماده درگروه های کنترل و آزمایش با موش های نر جفت گیری کردند.در پایان ماه دوم و پس از زایمان، نوزادان متولد شده توسط اتر بیهوش و سپس صفاق آنها از ناحیه شکاف عرضی شکمی باز شده و کلیه در هر دو گروه کنترل و آزمایش از بدن خارج و نمونه گیری انجام شد. سپس نمونه ها برای مطالعه با میکروسکوپ نوری آماده شدند. در بررسی اسلایدهای گروه آزمایش سلول های پوششی دیوار لوله های پروکسیمال و دیستال دچار آسیب شده و آثار تخریب فراوان به صورت از هم گسیختگی سلول های پوششی و وجود فضاهای غیرعادی فراوان در دیواره لوله های مذکور مشاهده شد. هیالینه شدن گلومرول ها و وجود رسوب اورات در داخل لوله های پروکسیمال و دیستال و اتساع لوله های مذکور قابل مشاهده بود.
نتایج این تحقیق نشان می دهد که مرفین می تواند از طریق جفت به جنین منتقل شده و منجر به نارسایی کلیوی شود که وجود اثرات هیستوپاتولوژیکی مشخص روی کلیه نوزادان موید این نکته بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.