طراحی سیستم خبره فازی برای انتخاب سیستم برنامه ریزی منابع سازمان درصنعت مواد غذایی کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی سیستم خبره فازی برای انتخاب سیستم برنامه ریزی منابع سازمان درصنعت مواد غذایی کشور دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی سیستم خبره فازی برای انتخاب سیستم برنامه ریزی منابع سازمان درصنعت مواد غذایی کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی سیستم خبره فازی برای انتخاب سیستم برنامه ریزی منابع سازمان درصنعت مواد غذایی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی سیستم خبره فازی برای انتخاب سیستم برنامه ریزی منابع سازمان درصنعت مواد غذایی کشور :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

هدف این مقاله، طراحی یک سیستم خبره فازی برای انتخاب سیستم برنامهریزی منابع سازمان در صنعت مواد غذایی کشور بر مبنای معیارهای انتخاب معتبر و بین المللی است تا ریسک ناشی از انتخاب نادرست تا حدامکان کاهش داده شود. منطق فازی این امکان را میدهد که چنانچه یک گزینه در معیاری فاقد انطباق لازم با شرایط سازمان باشد، وضعیت معیار متناظر دیگری بررسی شده تا امکان انتخاب گزینه مناسب به آسانی کاهش نیابد و ارزیابی در سطح کلیه شاخصها و به صورت فازی انجام شود. که کارخانه جات مواد غذایی بتوانند ریسک ناشی از خطرات انتخاب نادرست را کاهش دهند و بتوانند به بهره وری بالا و همچنین سود آوری در صنعت دست پیدا کنند و با تولید کنندگان خارجی به رقابت بپردازند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.