مقاله ارزیابی توان هیدروکربورزایی و شرایط رسوبگذاری سازند سرگلو در میدان نفتی مسجدسلیمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی توان هیدروکربورزایی و شرایط رسوبگذاری سازند سرگلو در میدان نفتی مسجدسلیمان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی توان هیدروکربورزایی و شرایط رسوبگذاری سازند سرگلو در میدان نفتی مسجدسلیمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی توان هیدروکربورزایی و شرایط رسوبگذاری سازند سرگلو در میدان نفتی مسجدسلیمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی توان هیدروکربورزایی و شرایط رسوبگذاری سازند سرگلو در میدان نفتی مسجدسلیمان :

مقاله ارزیابی توان هیدروکربورزایی و شرایط رسوبگذاری سازند سرگلو در میدان نفتی مسجدسلیمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم زمین از صفحه ۱۷۳ تا ۱۷۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی توان هیدروکربورزایی و شرایط رسوبگذاری سازند سرگلو در میدان نفتی مسجدسلیمان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فروافتادگی دزفول
مقاله میدان نفتی مسجدسلیمان
مقاله سازند سرگلو
مقاله پتانسیل هیدروکربورزایی
مقاله محیط رسوبگذاری
مقاله پیرولیز راک ایول
مقاله پیرولیز
مقاله کروماتوگرافی گازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سازند سرگلو به دلیل ژرفای بسیار زیاد و گسترش محدود آن در فروافتادگی دزفول (منحصر به نواحی شمالی)، بسیار مورد توجه زمین شناسان و بویژه زمین شناسان نفت است. هدف از این مطالعه، بررسی پتانسیل هیدروکربورزایی و شرایط رسوبگذاری سازند سرگلو در شمال فروافتادگی دزفول است. بدین منظور ۳۴ نمونه خرده سنگ حاصل از حفاری، از چاه های ۳۰۹، ۳۱۰، ۳۱۲ و ۳۱۶ میدان نفتی مسجد سلیمان که لایه های ژوراسیک را قطع کرده اند، برداشت و تجزیه های ژئوشیمیایی پیرولیز راک ایول و پیرولیز کروماتوگرافی گازی Pyrolysis Rock-Eval 6 & PY-GC)، بر روی آنان صورت گرفت. نتایج حاصل از تجزیه های بالا نشان می دهد که این سازند با داشتن مقادیر بالای TOC، توان هیدروکربورزایی «بسیار خوب» دارد. استفاده از نمودار استاندارد ون کرولن تصحیح شده و همچنین نمودار HI در برابر Tmax به منظور بررسی کیفیت و بلوغ مواد آلی، نوع کروژن در چاه های ۳۰۹، ۳۱۰ و ۳۱۲ را مخلوطی از انواع III-IV معرفی می کند. البته نوع اصلی کروژن در این چاه ها نوع (تیپ) III-II می باشد و علت این اختلاف، کاهش مقادیر پارامتر HI در نتیجه بلوغ حرارتی بالا است. در چاه ۳۱۶ کیفیت مواد آلی بهبود یافته است و کروژن های مورد مطالعه تلفیقی از کروژن های نوع III-II هستند. نمودار اسمیت رسم شده برای نمونه ها نشان می دهد که در تمامی چاه ها، نسبت S۱/TOC بیشتر از ۰۱ است و همه نمونه ها در ژرفایی قرار دارند که شرایط لازم برای زایش هیدروکربور را دارند. نسبت Pr/n-C۱۷ در برابر نسبت Ph/n-C۱۸ حاصل از تجزیه های تکمیلی نشان می دهد که محیط رسوبگذاری این سازند در بیشتر رخساره ها محیط دریایی است. بررسی پیروگرام ها و ترموگرام های حاصل نشان می دهد که آلکان های عادی در این طیف ها فراوانی کربن های C۱۵-C۲۰ را دارند؛ این در حالی است که ترکیب های عادی آلکان های سنگین و بسیار سنگین فراوانی بسیار ضعیفی دارند. این امر به دلیل بلوغ بالای حرارتی است که سازند یادشده تحمل کرده است. در پایان می توان گفت که به طور کلی سازند سرگلو در میدان نفتی مسجدسلیمان به دلیل موقعیت خاص میدان در فروافتادگی دزفول متفاوت از دیگر میادین نفتی عمل کرده و دارای پتانسیل هیدروکربوری بسیار بالایی است و با توجه به ژرفای بسیار زیاد و واقع شدن در پایان پنجره نفتی در مرحله گاز زایی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.