مقاله پایداری بیوسورفکتانت تولیدی توسط سویه بومی Bacillus subtilis در برابر تغییرات شرایط محیطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پایداری بیوسورفکتانت تولیدی توسط سویه بومی Bacillus subtilis در برابر تغییرات شرایط محیطی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایداری بیوسورفکتانت تولیدی توسط سویه بومی Bacillus subtilis در برابر تغییرات شرایط محیطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایداری بیوسورفکتانت تولیدی توسط سویه بومی Bacillus subtilis در برابر تغییرات شرایط محیطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایداری بیوسورفکتانت تولیدی توسط سویه بومی Bacillus subtilis در برابر تغییرات شرایط محیطی :

مقاله پایداری بیوسورفکتانت تولیدی توسط سویه بومی Bacillus subtilis در برابر تغییرات شرایط محیطی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۱۷۲ تا ۱۷۸ منتشر شده است.
نام: پایداری بیوسورفکتانت تولیدی توسط سویه بومی Bacillus subtilis در برابر تغییرات شرایط محیطی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Bacillus subtilis
مقاله بیوسورفکتانت
مقاله فاکتورهای محیطی
مقاله کشش سطحی
مقاله تنسیومتری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیوسورفکتانت ها ترکیبات آمفی پاتیکی هستند که توسط انواعی از میکروارگانیسم ها تولید می شوند و به علت ویژگیهای منحصر به فردشان، کاربرد وسیعی در صنایع مختلف دارند. بنابراین حفظ و پایداری ویژگیهای عملکردی آنها در برابر شرایط مختلف محیطی اهمیت بسیار دارد. در این مطالعه سویه بومی Bacillus subtilis با هدف تولید بیوسورفکتانت و به کارگیری آن در صنعت نفت، با استفاده از روشهای غربال سازی میکروبی از خاک یک ناحیه آلوده به ترکیبات هیدروکربنی جداسازی شد. از آنجا که این ترکیبات به هنگام کاربرد در صنایع نفتی در معرض دماهای نسبتا بالا و شرایط سخت محیطی چون شوری و تغییرات pH قرار می گیرند بنابراین تاثیر این فاکتورهای محیطی خارجی بر عملکرد آنها بررسی شد. از این رو تولید بیوسورفکتانت طی یک فرآیند تخمیر ۹ روزه در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد و با سرعت همزنی
۲۰۰ rpmدر شیکر انکوباتور انجام شده، پس از جداسازی زی توده میکروبی، عملکرد بیوسورفکتانت خام موجود در براث تخمیر در برابر تیمار نمکی (تراکم ۱۰ – ۱ درصد نمک(NaCl ، تغییرات pH (13 – 1) و نیز پایداری آن در برابر تیمار حرارتی (دمای اتاق تا دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه) و از طریق سنجش میزان کاهش کشش سطحی به وسیله تنسیومتری (Tensiometry)، بررسی شد. بر این اساس، محلول بیوسورفکتانت تولیدی توسط سویه بومی B. subtilis در برابر تیمار حرارتی مقاوم بوده، در مقایسه با کشش سطحی شاهد، محلول بیوسورفکتانت تیمار نشده (۲۳۳ mN/m)، تغییر قابل ملاحظه ای مشاهده نمی شود. در pH ۵تا۹ تغییرات کشش سطحی اندک بوده و به نظر می رسد pH اسیدی اثر شدیدتری بر عملکرد بیوسورفکتانت دارد، چنان که در pH پایین تر از ۵ کارآیی بیوسورفکتانت در عمل مختل می شود. بیوسورفکتانت موجود در صاف شده کشت در برابر تراکم نمک ۱ تا۱۰ درصد قابلیت کاهش کشش سطحی خود را نسبتا حفظ می نماید، به طوری که بیشینه کشش سطحی که در تراکم ۱۰ درصد نمک مشاهده می شود، برابر(۲۸۶ mN/m) می باشد که تفاوت قابل ملاحظه ای را با نمونه شاهد نشان نمی دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.