مقاله مقایسه مورفومتری آرتمیای دریاچه ارومیه با آرتمیای کال شور گناباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه مورفومتری آرتمیای دریاچه ارومیه با آرتمیای کال شور گناباد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه مورفومتری آرتمیای دریاچه ارومیه با آرتمیای کال شور گناباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مورفومتری آرتمیای دریاچه ارومیه با آرتمیای کال شور گناباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه مورفومتری آرتمیای دریاچه ارومیه با آرتمیای کال شور گناباد :

مقاله مقایسه مورفومتری آرتمیای دریاچه ارومیه با آرتمیای کال شور گناباد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۱۷۹ تا ۱۸۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه مورفومتری آرتمیای دریاچه ارومیه با آرتمیای کال شور گناباد
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرتمیا
مقاله کال شور
مقاله ارومیه
مقاله مورفومتری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آرتمیا جانوری از زیرشاخه سخت پوستان، رده آبشش پایان، راسته بی پوششیان، خانواده آرتمییده است. این جانور ساکن آبهای شور و بسیار شور می باشد و در برابر تغییرات شوری از قدرت تحمل بالایی برخوردار است ،رودخانه کال شور در ۳۵ کیلومتری شمال گناباد، در استان خراسان جنوبی واقع است و در بردارنده گونه آرتمیا می باشد،در این مطالعه، نمونه های آرتمیای کال شور گناباد با دو گونه آرتمیای دریاچه ارومیه Artemia parthenogenetica وA urmiana Gunther (1890) با استفاده ازصفات مورفومتری مورد مقایسه قرار گرفتند، سیست آرتمیای کال شور از محیط جمع آوری شد و سیست parthenogenetica و A. urmiana از مرکز تحقیقات آرتمیای کشور تهیه گردید، سیستها به طور مجزا در آکواریومهای۲۰ لیتری تحت شرایط فیزیکی و شیمیایی یکسان (شوری۶۲ ppt ، دمای۱ ±۲۰ درجه سانتی گراد، PH»۸، اکسیژن دهی ملایم و مداوم، منبع نور لامپ مهتابی با فاصله ۴۰cm از سطح آکواریوم) کشت داده شدند، برای تغذیه هر سه نمونه از پودر سبوس برنج آسیاب شده و جلبک تک سلولی استفاده شد. پس از ۳۵ روز، ۳۰ مونه ماده بالغ از هر جمعیت به طور تصادفی انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها توسط کلروفرم بیهوش شده و صفات به طور مستقیم در زیر مژرسکوپ (Measuring Microscope) با دقت ۰۰۰۱ میلی متر اندازه گیری شدند، هشت صفت کمی (طول کلی بدن، طول شکم، عرض شکم، طول فورکا، قطر چشم مرکب، طول آنتن اول، عرض سر، و فاصله بین چشمهای مرکب) مورد ارزیابی قرار گرفت. داده ها با استفاده از نرم افزارSPSS v 10 و آزمونهای چند متغیره تحلیل گردید، نتایج حاصل نشان دهنده جدایی A. urmiana از دو جمعیت بکرزای مورد مطالعه، و شباهت دو جمعیت بکرزای ارومیه و کال شور با یکدیگر می باشند، به نحوی که می توان گفت این دو جمعیت متعلق به یک گونه (A. parthenogenetica) می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.