مقاله شناسایی تاکسونومیک و پراکنش مدوزهای شاخه مرجانیان در خور دورق و غزاله در استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی تاکسونومیک و پراکنش مدوزهای شاخه مرجانیان در خور دورق و غزاله در استان خوزستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی تاکسونومیک و پراکنش مدوزهای شاخه مرجانیان در خور دورق و غزاله در استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی تاکسونومیک و پراکنش مدوزهای شاخه مرجانیان در خور دورق و غزاله در استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی تاکسونومیک و پراکنش مدوزهای شاخه مرجانیان در خور دورق و غزاله در استان خوزستان :

مقاله شناسایی تاکسونومیک و پراکنش مدوزهای شاخه مرجانیان در خور دورق و غزاله در استان خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۲۴۹ تا ۲۵۸ منتشر شده است.
نام: شناسایی تاکسونومیک و پراکنش مدوزهای شاخه مرجانیان در خور دورق و غزاله در استان خوزستان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شناسایی تاکسونومیک
مقاله مدوزهای مرجانیان
مقاله خور دورق و غزاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مدوزهای مرجانیان در اکثر نقاط دنیا شناسایی شده اند اما در آسیا، از جمله ایران، مطالعات گسترده در این زمینه انجام نگرفته است. در این تحقیق سعی شده است که گونه های مدوزهای شاخه مرجانیان در خور دورق و غزاله شناسایی و معرفی شوند. برای این منظور نمونه برداری به صورت ماهانه از مهر ماه ۱۳۸۴ تا شهریور ۱۳۸۵ با استفاده از تور پلانکتون با چشمه تور ۳۰۰ mm به صورت مایل از نزدیکی کف تا سطح با زاویه ° ۴۵ انجام شد و با کمک صیادان محلی مدوزهای بزرگ جهت شناسایی جمع آوری گردید. نتایج شامل شناسایی دو رده، ۴ راسته، ۱۱ خانواده، ۱۳ جنس و ۱۴ گونه می باشد که به شرح زیرمعرفی می گردند: carolinae Phialucium، kambara Eirene، Andromeda Cassiopea، Rhizostoma sp، hexanemalis Eirene، tetraphylla Liriope، disper Diphyes، Phialella sp، Aequorea parva، Eutima levuka، Obelia sp، Octophialucium indicum، Octophialucium medium، Lensia subtiloides، Catostylus perezi، Diphyes chamissonis. با استفاده از روش آنالیز واریانس اثرات ماه و ایستگاه بر فراوانی مدوزها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان می دهدکه تعداد مدوزها در ماههای مختلف به طور معنی داری با یکدیگر متفاوت هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.