مقاله ارزیابی قابلیت حیات قطعات نخاع موش بالغ به وسیله سنجش MTT


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی قابلیت حیات قطعات نخاع موش بالغ به وسیله سنجش MTT دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی قابلیت حیات قطعات نخاع موش بالغ به وسیله سنجش MTT  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی قابلیت حیات قطعات نخاع موش بالغ به وسیله سنجش MTT،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی قابلیت حیات قطعات نخاع موش بالغ به وسیله سنجش MTT :

مقاله ارزیابی قابلیت حیات قطعات نخاع موش بالغ به وسیله سنجش MTT که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۲۶۷ تا ۲۷۴ منتشر شده است.
نام: ارزیابی قابلیت حیات قطعات نخاع موش بالغ به وسیله سنجش MTT
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سنجشMTT
مقاله قطعات نخاع
مقاله موش بالغ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کشت قطعات نخاع پستانداران یکی از تکنیکهای مهم برای مطالعه آسیبهای نخاع، ارزیابی قابلیت حیات و همچنین مکانیسمهای دخیل در مرگ سلولی می باشد. هدف از این پژوهش با تاکید بر ایجاد یک مدل آزمایشگاهی (in vitro) رای کشت قطعات نخاع، ارزیابی قابلیت حیات قطعات تازه تهیه شده و قطعات کشت شده نخاع با استفاده از سنجش۵ – dipheny1 tetrazolium bromide)] ، [thiazol – ۲ – y1 (- 2است. در این تحقیق، ناحیه سینه ایی نخاع موشهای بالغ به وسیله دستگاه قطعه کننده بافت (tissue chopper) به طور عرضی به قطعات ۳۰۰ تا ۶۰۰ میکرونی بریده شد. این قطعات به دو محیط کشت مختلف (واجد سرم و فاقد سرم) انتقال یافت و برای زمانهای مختلف انکوبه شدند. سپس با استفاده از روش MTT قابلیت حیات آنها سنجش گردید. نتایج نشان داد که پس از ۲۴ ساعت، قطعات کشت شده ۴۰۰ میکرونی به طور معنی داری (P<0.01) قابلیت حیات بیشتری را نسبت به قطعات نازکتر و ضخیم تر نشان دادند. همچنین در این زمان، قطعات کشت شده در محیط واجد سرم افزایش معنی داری (P<0.001) را در قابلیت حیات نسبت به قطعات مشابه در محیط کشت فاقد سرم نشان دادند. نتایج حاصل از سنجش کیفی MTT همچنین بیانگر شدت رنگ در ماده خاکستری و سفید در قطعات تازه تهیه شده (لحظه صفر) بود، در حالی که بعد از گذشت ۲۴ ساعت شدت رنگ در این قطعات و بخصوص در قطعات کشت شده در محیط فاقد سرم کاهش یافت. نتایج حاضر پیشنهاد می کند که سنجش MTT یک روش مفید برای ارزیابی قابلیت حیات قطعات نخاع موش بالغ است و علاوه بر آن ضخامت قطعات و حضور سرم در محیط کشت می توانند قابلیت حیات این قطعات را مورد تاثیر قرار دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.