نقش و اهمیت فرآیند انجماد در حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش و اهمیت فرآیند انجماد در حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش و اهمیت فرآیند انجماد در حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش و اهمیت فرآیند انجماد در حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش و اهمیت فرآیند انجماد در حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

تاریخ نگهداری مواد غذایی با تاریخ پیدایش انسان و تغذیه وی همراه بوده، و یکی از بزرگ ترین مشکلات اکولوژیکی را تشکیل داده است. به طور کلی عوامل موثر در فساد مواد غذایی شامل: سرما، گرما، رطوبت، خشکی، نور، هوا (اکسیژن)، موجودات ذره بینی (باکتری ها، قارچ ها، کپک ها)، حشرات می باشند. روش های مختلف نگهداری عبارتند از: حرارت دادن، خشک کردن، تبخیر و تغلیظ، بااستفاده از نمک، قند، مواد افزودنی، ترکیبات شیمیایی، تشعشع و پرتو دهی، سرما و انجماد است که در این راستا استفاده از تکنیک انجماد یکی از آسان ترین، قابل قبول ترین و ملایم ترین اصول نگهداری مواد غذایی است که می توانند تاثیر زیادی بر کیفیت محصول داشته باشند و باعث می شود ترکیبات مغذی موجود در مواد غذایی با کمترین تغییر برای مدت نسبتا طولانی حفظ شود، طعم، بافت وکیفیت تغذیه ای ماده غذایی کمتر تغییر کند، از رشد و نمو موجودات ذره بینی جلوگیری کرده و فعالیت آنها را متوقف می کند ورنگ، عطر، طعم و ارزش غذایی محصول حفظ می شود. بنابراین نسبت به سایر روش های نگهداری افت کیفیت کمتر خواهد بود و این روش یکی از بهترین روش های نگهداری مواد غذایی محسوب می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.