مطالعه امکان تولید مارمالاد کم کالری-پربیوتیک زرشک با استفاده از استویا واینولین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
22 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه امکان تولید مارمالاد کم کالری-پربیوتیک زرشک با استفاده از استویا واینولین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه امکان تولید مارمالاد کم کالری-پربیوتیک زرشک با استفاده از استویا واینولین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه امکان تولید مارمالاد کم کالری-پربیوتیک زرشک با استفاده از استویا واینولین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه امکان تولید مارمالاد کم کالری-پربیوتیک زرشک با استفاده از استویا واینولین :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

زرشک از میوه های بومی ایران است که به طور وسیع و به علت خواص تغذیه ای در صنایع غذایی کاربرد دارد. در پژوهش حاضر، امکان تولید مارمالاد پری بیوتیک برپایه زرشک و با استفاده از استویا و اینولین مورد بررسی قرار گرفت و اثر غلظت های مختلف اینولین(۰.۱%-۰.۶%) استویا(۰.۲%-۰.۸%) و شکر (۳۰%-۶۰%) توسط تکنیک سطح پاسخ(RSM) در قالب طرح مرکب مرکزی مطالعه گردید. خواص حسی مورد مطالعه شامل ۵پارامتر عطر و طعم یافت، رنگ،مالش پذیری و پذیرش کلی محصول مارمالاد زرشک بودند. در بررسی رنگ محصول نتایج نشان داد که با افزایش غلظت اینولین و یا استویا امتیاز رنگ مارمالاد زرشک کاهش می یابد. در بررسی مشخصه مالش پذیری محصول نتایج نشان می دهد که افزودن غلظت اینولین اثر منفی و افزودن غلظت استویا اثر مثبت و البته معنی دار بر مالش پذیری دارند(P<0.05) در بررسی بافت نیز نتایج مبین اثر مثبت افزایش غلظت اینولین و افزایش غلظت استویا بر امتیاز بود(P<0.05) افزایش غلظت اینولین باعث کاهش امتیاز عطر و طعم و افزایش غلظت استویا موجب افزایش امتیاز عطر و طعم محصول گردید. (P<0.05) در بررسی امتیاز پذیرش کلی مارمالاد زرشک افزایش غلظت اینولین باعث افزایش و افزایش غلظت استویا باعث کاهش پذیرش کلی محصول گردید و متقابل استویا و شکر پذیرش کلی محصول را کاهش داد. انتظار می رود این محصول جدید بتواند ضمن ایجاد زمینه استفاده از زرشک امکان ایجاد یا محصول دارای ارزش تغذیه ای یا کالری کمتر را فراهم آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.