مطالعه اثر افزودن صمغ عربی و امولسیفایر لسیتین بر خواص رنگی پاستیل انگور یاقوتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه اثر افزودن صمغ عربی و امولسیفایر لسیتین بر خواص رنگی پاستیل انگور یاقوتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه اثر افزودن صمغ عربی و امولسیفایر لسیتین بر خواص رنگی پاستیل انگور یاقوتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر افزودن صمغ عربی و امولسیفایر لسیتین بر خواص رنگی پاستیل انگور یاقوتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه اثر افزودن صمغ عربی و امولسیفایر لسیتین بر خواص رنگی پاستیل انگور یاقوتی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
دراین پژوهش، اثر غلظت صمغ عربی و امولسیفایر لسیتین برپارامترهای رنگی(شاخص روشنایی،قرمزی و زردی)نمونه های پاستیل انگور یاقوتی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آنالیز واریانس نشان داد که متغییر مستقل صمغ عربی برشاخص روشناییL* اثر معنی دار داشت(P<0.05) در حالی که امولسیفایر لسیتین فقط بر شاخص قرمزی a* اثر معنی دار و کاهشی داشت(P<0.05) نتایج حاصل از رسم نمودارها نشان داد که افزایش صمغ عربی و امولسیفایر لسیتین در فرمولاسیون پاستیل انگور یاقوتی به ترتیب باعث افزایش L* و کاهشa* در نمونه ها گردید. با افزایش همزمان صمغ عربی و امولسیفایر لسیتین،a* و b* نیز افزایش نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.