عملکرد و صفات مورفوفیزیولوژیک ارزن علوفه ای تحت تاثیر شرایط کم آبیاری و محلول پاشی کودهای نانو ومعمولی روی و سیلیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عملکرد و صفات مورفوفیزیولوژیک ارزن علوفه ای تحت تاثیر شرایط کم آبیاری و محلول پاشی کودهای نانو ومعمولی روی و سیلیس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عملکرد و صفات مورفوفیزیولوژیک ارزن علوفه ای تحت تاثیر شرایط کم آبیاری و محلول پاشی کودهای نانو ومعمولی روی و سیلیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عملکرد و صفات مورفوفیزیولوژیک ارزن علوفه ای تحت تاثیر شرایط کم آبیاری و محلول پاشی کودهای نانو ومعمولی روی و سیلیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عملکرد و صفات مورفوفیزیولوژیک ارزن علوفه ای تحت تاثیر شرایط کم آبیاری و محلول پاشی کودهای نانو ومعمولی روی و سیلیس :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر کم آبیاری و کاربرد کودهای نانو ومعمولی روی و سیلیس بر عملکرد و صفات مورفوفیزیولوژیک ارزن رقم پیشاهنگ آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۳ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند انجام شد. فاکتورهای این آزمایش شامل ۲سطح آبیاری(۵۰ و ۱۰۰ درصد نیاز آبی) به عنوان فاکتور اصلی بود. تیمارهای کودی نانو روی (۰/۵ درهزار) نانو سیلیس(۰/۵ درهزار) اکسید روی معمولی (۵ در هزار) اکسید سیلیس معمولی(۵ درهزار) ترکیب نانو روی و نانو سیلیس ،ترکیب اکسیدروی معمولی و اکسید سیلیس معمولی و شاهد بدون کود به عنوان کرت فرعی در نظر گرفته شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که آبیاری به طور معنی دار و در سطح ۵ درصد صفات ارتفاع بوته، شاخص کلروفیل ، عملکرد خشک ساقه و برگ، عملکرد خشک پانیکول و عملکرد خشک کل علوفه را تحت تاثیر قرار داد و با کاهش تامین نیاز آبی به ۵۰ درصد مقدار این صفات به جز شاخص کلروفیل نسبت به تیمار آبیاری کامل به طور معنی داری کاهش یافت. همچنین کود به طور معنی داری صفات شاخص کلروفیل، عملکرد خشک پانیکول و عملکرد خشک کل علوفه را تحت تاثیر قرار داد. به طور کلی نتایج این پژوهش نشان داد که برای دستیابی به حداکثر تولید علوفه در زراعت ارزن پیشاهنگ، تامین ۱۰۰ درصد نیاز آبی ارزن به همراه محلول پاشی کود روی معمولی یا کاربرد توام کودهای روی و سیلیس معمولی لازم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.