مقاله بررسی اینهیبین به عنوان تومور مارکر در خانم های یائسه مبتلا به بدخیمی های تخمدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اینهیبین به عنوان تومور مارکر در خانم های یائسه مبتلا به بدخیمی های تخمدان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اینهیبین به عنوان تومور مارکر در خانم های یائسه مبتلا به بدخیمی های تخمدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اینهیبین به عنوان تومور مارکر در خانم های یائسه مبتلا به بدخیمی های تخمدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اینهیبین به عنوان تومور مارکر در خانم های یائسه مبتلا به بدخیمی های تخمدان :

مقاله بررسی اینهیبین به عنوان تومور مارکر در خانم های یائسه مبتلا به بدخیمی های تخمدان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۱۱۶ تا ۱۲۰ منتشر شده است.
نام: بررسی اینهیبین به عنوان تومور مارکر در خانم های یائسه مبتلا به بدخیمی های تخمدان
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تومور مارکر
مقاله اینهیبین
مقاله سرطان تخمدان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اینهیبین یک گلیکوپروتیین دایمریک با اثر مهاری برهیپوفیز است. پس از یائسگی، مقدار آن تا حد غیر قابل اندازه گیری پایین می آید اما در خانم های مبتلا به سرطان تخمدان و نیز در موارد عود تومور پس از عمل افزایش قابل ملاحظه ای در میزان اینهیبین دیده می شود.
روش بررسی: طی یک مطالعه توصیفی – تحلیلی – مقطعی، تعداد ۵۱ خانم منوپوز مشکوک به کانسر تخمدان مراجعه کننده به بیمارستان ولیعصر مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران انتخاب و از میان آنها تعداد ۳۸ نفر که پس از جراحی طبق تایید پاتولوژی، مبتلا به کانسر تخمدان بودند، به عنوان گروه بیمار و نیز ۳۸ مورد از خانم های منوپوزی که جهت بررسی روتین مراجعه کرده و هیچگونه مشکلی در سونوگرافی و معاینه نداشتند، انتخاب شدند. CA125 و اینهیبین توتال در هر دو گروه و در گروه بیماران در مرحله پی گیری پس از عمل اندازه گیری شد.
یافته ها: در ۳۸ خانم مبتلا به سرطان تخمدان مورد بررسی، ۱۳ نفر (%۳۴۲) دارای افزایش میزان اینهیبین بودند. از این میان افزایش اینهیبین در گروه سروز آدنوکارسینوما، در سه مورد (%۱۸۸) از ۱۶ مورد و در گروه گرانولوزا در هر سه مورد (%۱۰۰)، در گروه موسینوس در سه نفر (%۷۵) از چهار بیمار و در بین ۳۸ نفر گروه کنترل، فقط سه نفر (%۷۹)، ملاحظه شد(p=0.005) . از ۳۸ بیمار مبتلا، شش بیمار عود داشتند که به وضوح دارای افزایش تیتر اینهیبین بودند(P=0.001) .
نتیجه گیری: اینهیبین سرم تومور مارکر خوبی در تشخیص زودرس تومورهای موسینوس و گرانولوزای تخمدان می باشد. استفاده از CA125 و اینهیبین با هم به طور مشخصی درصد موفقیت تشخیص تومورهای تخمدان را افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.