بررسی ویژگی های حسی و امولسیون کنندگی پودر نوشیدنی فوری فراسودمندبر پایه کنجاله بادام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های حسی و امولسیون کنندگی پودر نوشیدنی فوری فراسودمندبر پایه کنجاله بادام دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های حسی و امولسیون کنندگی پودر نوشیدنی فوری فراسودمندبر پایه کنجاله بادام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های حسی و امولسیون کنندگی پودر نوشیدنی فوری فراسودمندبر پایه کنجاله بادام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های حسی و امولسیون کنندگی پودر نوشیدنی فوری فراسودمندبر پایه کنجاله بادام :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این پژوهش با استفاده از درصد های مختلف مکمل فیبری فراوری شده حاوی کنجاله سویا و تفاله گوجه فرنگی، نان بربری کم گلوتن تولید گردید. مطابق نتایج افزایش استفاده از میزان فیبر در فرمولاسیون نان کم گلوتن موجب بهبود خواص کیفی از جمله بهبود میزان رطوبت، جذب آب و دانسیته به طور معنی داری افزایش یافت. در نتایج آنالیزبافت، با افزایش درصد فیبر؛ سختی و مقاومت به کشش کاهش یافت. در آزمون هانترلب؛ با افزایش درصد فیبر میزان شاخص روشنایی( L) و میزان زردی ( b ) کاهش و شاخص قرمزی ( a) و مولفه ab به طور معنی داری افزایش یافت. در مجموع در میان فرمولاسیون های مورد بررسی در این پژوهش در غلظت های مختلف، فرمولاسیون حاوی ۲۰درصد مکمل فیبری به نان کم گلوتن، ویژگی های کیفی بالاتری تولید کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.