بررسی تاثیر متغیر های فرمولاسیون و فرایند اکستروژن بر ویژگی های ساختار و بافت مکمل فیبری (حاویسبوس برنج تفاله گوجه فرنگی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر متغیر های فرمولاسیون و فرایند اکستروژن بر ویژگی های ساختار و بافت مکمل فیبری (حاویسبوس برنج تفاله گوجه فرنگی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر متغیر های فرمولاسیون و فرایند اکستروژن بر ویژگی های ساختار و بافت مکمل فیبری (حاویسبوس برنج تفاله گوجه فرنگی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر متغیر های فرمولاسیون و فرایند اکستروژن بر ویژگی های ساختار و بافت مکمل فیبری (حاویسبوس برنج تفاله گوجه فرنگی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر متغیر های فرمولاسیون و فرایند اکستروژن بر ویژگی های ساختار و بافت مکمل فیبری (حاویسبوس برنج تفاله گوجه فرنگی) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در دهه های اخیر با توجه به بالارفتن سطح آگاهی جوامع، تغییر شیوه زندگی و توسعه شهر نشینی ، استقبال ازغذاهای عملگر به طور روزا فزون در حال افزایش است. مصرف فیبرهای رژیمی در نیم قرن اخیربه عنوان یکی از اجزای اصلی غذاهای عملگر مورد توجه قرار گرفته است. تکنولوژی پخت اکستروژن طی دو دهه ی اخیر با استقبال گسترده ای روبه رو شده که دلایل آن تنوع محصولات تولیدی،هزینه ی پایین،تولید بالا،کیفیت بالای محصول و مخاطره ی پایین زیست محیطی است وبه عنوان یک فرایند با کارایی بالا در صنایع غذایی نقش و اهمیت ویژه ای دارد. در حال حاضر در کشور سبوس برنج و تفاله ی گوجه فرنگی به عنوان ضایعات کارخانه های فرآوری برنج و گوجه فرنگیمحسوب شده و حتی مقدار زیادی از آنها بدون هیچ گونه استفاده دور ریخته می شود. با توجه به اینکه این ترکیبات دارای مقدار قابل توجهی فیبر رزیمی بوده و با در نظرگرفتن این که فیبرهای رزیمی دارای خواص عملکردی و تغذیه ای مهمی می باشند لذا بهبود این خواص با استفاده از فناوری هایی مانند اکستروژن و کاربرد آنها در انواع محصولاتاز موضوعات بروز در علم صنعت غذا می باشد. در پژوهش اخیر، تاثیر متغیرهای اکستروژن شامل سرعت چرخش مارپیچ(۲۲۰-۱۲۰ دور بردقیقه )ومتغیرهای فرمولاسیون شامل درصد رطوبت خوراک(۲۰-۱۲) و نسبت پودر تفاله ی – گوجه فرنگی وسبوس برنج (۷۵-۲۵ درصد)در تولید مکمل فیبری بررسی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.